Tunç Soyer: CHP'li 11 büyükşehir belediyesi içinde en başarılı belediye İzmir'dir

CHP'de yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer veda turlarına başladı. Belediye bünyesindeki şirketlerin yöneticileriyle buluşan Soyer, CHP'li büyükşehir belediyeleri arasından en başarılı belediyen

Politika 5.02.2024 20:09:00 0
Tunç Soyer: CHP
Tarih: 05.02.2024 20:12 Güncelleme: 05.02.2024 20:09

Yerel seçimlere sayılı günler kala partiler, isimleri netleşen adaylarını kamuoyuna duyurmaya başladı.

İstanbul ve Ankara dışında CHP'nin İzmir adayının da kim olacağı oldukça merak ediliyordu.

MYK toplantısının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Cemil Tugay olması kararlaştırıldı.

Veda turlarına başladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinin yöneticileriyle veda ziyaretinde buluştu.

İzmir Marina’daki Nefes Restoran’da düzenlenen toplantıda Tunç Soyer, İzmir’in geleceği için çalışan şirket yöneticilerine teşekkür etti.

"İzmir Büyükşehir Belediyesi ile diğer belediyeler arasında uçurum var"

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerle örnek olduğunu ifade eden Soyer şunları kaydetti:

Bütün samimiyetimle söylüyorum ki 11 büyükşehir belediyesi içinde her anlamda en başarılı belediye İzmir Büyükşehir Belediyesi’dir. Bu beş yıllık döneme hangi perspektiften bakarsanız bakın bu sonuç değişmez. Altyapıda, sosyal hizmetlerde, tarımda, hangi açıdan bakarsanız bakın, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile diğer belediyeler arasında uçurum var. Burada tevazu göstermek olmaz, bu bir gerçek. Her birimiz bunun gururuyla hayatımızı devam ettireceğiz. Son nefesime kadar taşıyacağım bir gurur bu. İnsanı diğer canlılardan ayıran en büyük farklılık iz bırakma gayretidir. Bence yaptıklarımızla bunu sağladığımızı düşünüyorum.

"İzmir’e şaibesiz tertemiz biz iz bırakmış oluyoruz"

Soyer şöyle devam etti:

İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak beş yılda bunu başardık. Hiç kimsenin yüzünü yere eğdirecek, utanacağı bir şey yapmadık. Gururla, başımız dik, alnımız açık, övüneceğimiz işler yaptık. Bence bu her şeyden kıymetli. İzmir’e şaibesiz tertemiz biz iz bırakmış oluyoruz. Bu beş yıl benim için unutulmaz anılarla geçti. Hayatımda çok güzel izler bıraktınız. Bu anıları büyük bir gururla taşıyacağım. Bizden sonraki dönemde de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal yapısının korunması en büyük temennim. Bunun korunması için elimden gelen gayreti göstereceğim.

"Büyük bir aşkla bu memleket için çalışacağız"

Ülkesine büyük bir aşkla bağlı olduğunu ifade eden Soyer, konuşmasını şöyle tamamladı:

Ben bu hikâyeye, memleket aşkına çok genç yaşlarda düştüm. Bir kara sevda bu. Bu hikâye başka bir hikâye. Anadolu, Türkiye başka bir şey. İnsan keşfettikçe daha büyük bir aşkla bağlanıyor. O coğrafyayı daha iyi nasıl iyileştirebiliriz, nasıl güzelleştirebiliriz, orada yaşayanların yüzünü nasıl güldürebiliriz. İşte benim hikâyem bu. Ben bunu büyük bir aşkla yapıyorum. Bunun için makam mevki aramıyorum. Ben bunu nerede bulursam orada yapacağım. Benim için biten bir şey yok. Son 50 küsur günde aynı şevkle, aynı hırsla çalışmaya devam edeceğiz. Bu memleketin İzmir’e ihtiyacı var; İzmir’in size ihtiyacı var. Hiç aklınızdan çıkarmayın. Daha yapacağımız çok şey var ve biz yapmazsak kimse yapmayacak. Bunu çok iyi bilin.

Haber Kaynak : Enson Haber
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ