Tüfenkci: “Kastamonu adına bağışlara devam ediyoruz”

Tüfenkci: “Kastamonu adına bağışlara devam ediyoruz”

Genel 21.02.2023 14:57:45 0
Tüfenkci: “Kastamonu adına bağışlara devam ediyoruz”
Tarih: 21.02.2023 14:57 Güncelleme: 21.02.2023 14:57
KASTAMONU (İHA) – Türk Kızılayı Kastamonu Şubesi İl Sekreteri Niyazi Tüfenkci, Kastamonu’da başlatılan yardım kampanyalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve yardımların depremzede bölgelerine vakit kaybetmeksizin ulaştırıldığını söyledi.
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bunun yanı sıra bir yandan da depremden etkilenen afetzedelere yardımlar sürüyor. Türk Kızılayı Kastamonu Şubesi tarafından Kastamonu’da düzenlenen yardım kampanyalarına vatandaşlar yoğun destek veriyor. Kızılay bünyesinde toplanan yardımlar, gönüllüler ve görevliler tarafından vakit kaybetmeksizin deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Kastamonu’dan gönderiliyor.
Kızılay Kastamonu Şubesi İl Sekreteri Niyazi Tüfenkci, Kastamonu adına yardımların tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti.
Gönüllü vatandaşlar ve Kızılay görevlileri tarafından yaşam malzemelerini içeren yardım paketleri, şehir merkezindeki yardım toplama merkezinde tek tek ayrıştırılıp, ihtiyaca göre tırlarla yüklüyor. Hazırlanan tırlar, depremden etkilenen illere gönderilmek üzere yola çıkıyor.

“Bizler gece gündüz 24 saat burada hizmet etmeye gönüllü olarak gayret gösteren bir grup insanlar topluluğuyuz”
Kastamonu adına deprem bölgelerine yardımın tüm hızıyla devam edeceğini belirten Kızılayı Kastamonu Şubesi Kastamonu İl Sekreteri Niyazi Tüfenkci, “Kastamonu Kızılay İl Başkanlığı olarak, deprem bölgesinden gelen depremzedelerimizi Kastamonu’da misafir etmek adına ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Depremzedelerimiz için gelen giyim, gıda ve hijyen malzemeleri gibi ihtiyaçları burada birebir hazırlayarak kolilerle kendilerine iletiyoruz. Kendilerinden gelen istekleri listeler halinde almaya devam ediyoruz. Bağışçılarımızdan ve Kastamonu halkından gelen, kullanılmamış kıyafet ve hijyen malzemelerini ulaştırmaya Kastamonu’daki bağışçılarımız sayesinde devam edeceğiz. Bizler gece gündüz 24 saat burada hizmet etmeye gönüllü olarak gayret gösteren bir grup insanlar topluluğuyuz ve Kızılay’ımız çatısı altında gönüllü çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzincan’da atıcılık il birinciliği müsabakaları yapıldı


Van Spor

Yeşilyurtspor evinde 3. beraberliğini aldı


Van Spor

Milli güreşçi Sarıçiçek dünya üçüncüsü oldu


Van Spor

Malatya Voleybol deplasmanda, Nicer Hotel Voleybol evinde galip geldi


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Karaman FK: 0


Van Spor

Fenerbahçe'de Şok Karar: İrfan Can ve Cenk Tosun Kadrodan Çıkarıldı


Van Spor

Kars 36 Spor: 4 Şırnak Petrol Spor: 1


Van Spor

Nesine 3. Lig: Malatya Yeşilyurt Spor: 0 - Erciyes 38 Futbol: 0


Van Spor

Bitlis Spor 1916, Ağrı Doğubeyazıt’ı 1-0 mağlup etti


Van Spor

Necdet Ayaz, adının verildiği sahada eşiyle birlikte koştu


Van Spor

Tarihi Gece: Ay-Yıldızlılar Bulgaristan'da Fırtına Gibi Esti!


Van Spor

Arda Güler'den Coşkulu Mesaj: "Sesimizi Yer, Gök, Su Dinlesin!"


Van Spor

A Milli Takım'dan Bulgaristan'da 6 gollü tarihi zafer


Van Spor

Kars’ta sporun enleri ödüllendirildi


Van Spor

Yeşilyurtspor evinde ilk galibiyetini almak istiyor


Van Spor

Kars 36 Spor, Şırnak Petrol Spor karşılaşmasının hakemleri belli oldu


Van Spor

Okan Buruk'tan Berkan Kutlu Kararı: Galatasaray'da Yol Ayrımı


Van Spor

Yıldız Futbolcudan Jose Mourinho İtirafları: "Her Gece 'Miki, Lütfen Git' Mesajı Atıyordu"


Van Spor

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Flaş Kerem Açıklaması: "TFF İnceleme Başlattı, FIFA ve UEFA Cezaları Var"


Van Spor

Erol Bulut, Süper Lig'e Antalyaspor ile Dönüyor: "2 Yıllık İmza"


Van Spor

Real Madrid'den Kritik Hamle: Nico Paz'ın Geri Dönüşü Arda Güler'in Önünü Kesecek mi?


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ