TÜBİTAK KPSS Siz Personel Aımı İçin Yeni İlan Yayımladı!

TÜBİTAK personel alımı için yayımladığı yeni ilan ile TÜBİTAK başkanlık bünyesine personel alımı yapacak. Adyalardan Aranan şartlar haberde.

İş İlanları 3.10.2022 23:30:00 0
TÜBİTAK KPSS Siz Personel Aımı İçin Yeni İlan Yayımladı!
Tarih: 03.10.2022 23:35

TÜBİTAK az önce yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Başkanlık bünyesine KPSS siz personel alımı yapacağını bildirdi. Söz konusu ilana göre TÜBİTAK personel alımı başvurusu başladı. Peki kimler başvuru yapabilecek? Nasıl ve ne zaman başvuru yapılacak?

Başvuru Şartları Nelerdir?
TÜBİTAK personel alımı başvurusu için adaylardan genel olarak" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.

Kontenjan Bilgisi Nedir?
Resmi Gazetede 3 Ekim 2022 tarihi ile yayımlanan lana göre TÜBİTAK bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Ulusal Proje Uzmanı (Ar-Ge Personeli) alımı gerçekleştirilecek. 

Başvuru Özel Şartları Nelerdir?
Eğitim Şartı: Mühendislik Bölümleri, İktisat, İşletme, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinden ve bu bölümlere eşdeğerliği olan bölümlerden birini bitirmiş olmak.

Mesleki Tecrübe Şartı: Uluslararası kuruluşlar tarafından yürütülen programlar (Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, Avrupa Komisyonu gibi) çerçevesindeki projelerin yönetimi alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılcak?
TÜBİTAK personel alımı başvurusu az önce başladı. Adaylar başvurularını 3 Ekim 2022 tarihi ile en geç 24 Ekim 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece Elektronik ortamda olmak üzere gerçekleştirilecektir.


Anahtar Kelimeler: TÜBİTAK Personel Yayımladı!
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem