TÜBİTAK KPSS Siz Kadrolu Memur Alımı İlanı Yayımlandı!

TÜBİTAK memur alımı ilanı yayımlandı. KPSS şartı olmaksızın memur alımı ilan detayları ve başvuru şartları nelerdir?

İş İlanları 7.12.2022 10:22:00 0
TÜBİTAK KPSS Siz Kadrolu Memur Alımı İlanı Yayımlandı!
Tarih: 07.12.2022 10:25

ÜBİTAK memur alımı ilanı yayımlandı. Söz konusu yayımlanmış olan memur alımı ilanı ile TÜBİTAK BAŞKANLIK biriminde görevlendirilmek üzere Ankara'da 10 memur Uzman yardımcısı alımı yapılacak. Ayrıca adaylardan herhangi bir mesleki tecrübe şartı aranmayacak. Peki başvuru için adaylardan aranan şartlar nelerdir?

KPSS Siz Memur Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

TÜBİTAK KPSS siz Memur alımında genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi genel şartlar aranacak.

Mesleki Başvuru Şartı Nedir?

Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren FenEdebiyat Fakültelerinin Fizik, Kimya, Biyoloji, Astronomi ve Uzay Bilimleri, Astronomi ve Astrofizik, Astronomi, Uzay Bilimleri ve Teknolojileri, Matematik, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Eğitim fakültelerinin Fen Bilgisi Öğretmenliği, İlköğretim Matematik Öğretmenliği, Matematik Öğretmenliği, Fizik Öğretmenliği, Kimya Öğretmenliği veya Biyoloji Öğretmenliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

TÜBİTAK Memur alımı başvurusu ilanın yayım tarihi olan 7 Aralık 2022 tarihi ile başlamıştır. Adaylar Başvurularını en geç 28 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Başvurular sadece TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.