TOBB’dan Elazığlı depremzedelere yardım

TOBB’dan Elazığlı depremzedelere yardım

Ekonomi 14.03.2025 10:35:13 0
TOBB’dan Elazığlı depremzedelere yardım
Tarih: 14.03.2025 10:35 Güncelleme: 14.03.2025 10:35
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ilimizde yaşanan depremler sonrası konteyner kentte kalan depremzedelere dağıtılmak üzere gönderilen gıda kolilerinin dağıtımı Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ile Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ tarafından gerçekleştirildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından gönderilen yardımları kentte yaşanan depremden etkilenen ve konteyner kentte yaşamlarını sürdüren vatandaşlara dağıttıklarını ifade eden Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, "Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İdris Alan ile birlikte yardım kolilerinin dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bizlerin bu taleplerini geri çevirmeyip yardım gönderen TOBB Başkanımız Rifat Hısarcıoğlu’na ve dağıtımı birlikte yaptığımız Elazığ TSO Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin’’ dedi.
Ramazan dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun geleneksel olarak illere yardımlarda bulunduğuna dikkat çeken Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, ‘’TOBB Başkanımıza bu sene yardımlarını aralarında Elazığ’ın da olduğu deprem yaşayan illere göndermeleri konusunda Elazığ Ticaret Borsası Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ ile birlikte talepte bulunduk. Sağ olsunlar TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu duyarlı davranıp Elazığ’a önemli miktarda yardım kolileri gönderdi. Borsa Başkanımız Dumandağ ile birlikte konteyner kentte kalan depremzedelerimize yardımlarımızı dağıtıyoruz. Rabbim yapacağımız yardımlarımızı kabul eylesin. Ben, ilimizde yaşayan depremzedelere yaptıkları bu anlamlı desteklerinden dolayı Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ