Thomas Reis: 'Fenerbahçe'nin Enerji Sarfiyatı Bize Yarayabilir'

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Süper Lig'in 28. haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçını ve takımın hedeflerini değerlendirdi.

Van Spor 14.03.2025 23:01:00 0
Thomas Reis:
Tarih: 14.03.2025 23:03 Güncelleme: 14.03.2025 23:01

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Süper Lig'in 28. haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçını ve takımın hedeflerini değerlendirdi. Avrupa Ligi'nde yaşanan süreç, ligdeki mücadeleler ve hakem performansı gibi konulara değinen Reis, önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Maçı Öncesi Taktiği ve Beklentiler

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe ile oynayacakları maçta baskılı bir oyun planlamayı hedeflediklerini belirtti. Özellikle Fenerbahçe'nin Rangers FC karşısındaki zorlu Avrupa Ligi mücadelesinin takımına avantaj sağlayabileceğini düşündüğünü ifade etti: “Fenerbahçe 120 dakika oynadığı için çok fazla enerji sarf etti. Bu bizim adımıza bir avantaj olabilir.”

Reis, Fenerbahçe'nin ligin geri kalanında şampiyonluk yarışını daha kararlılıkla sürdüreceğini vurgularken, kendi takımının özgüveninin yerinde olduğunu ve sahada ne olacağını göreceklerini söyledi.

Lig Mücadelesi ve Avrupa Hayalleri

Samsunspor'un ligde Eyüpspor ile arasındaki puan farkına dikkat çeken Reis, Beşiktaş ile 3.lük-4.lük yarışını sürdürdüklerini dile getirdi. Alman teknik adam, Türk futbolunun rekabetçi yapısının önemine değinerek, özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan kıyasıya mücadeleye vurgu yaptı.

Avrupa'da bir Türk takımının olmamasından dolayı üzüntü duyduğunu belirten Reis, daha fazla takımın Avrupa kupalarında mücadele etmesi için alınan her puanın büyük önem taşıdığını söyledi. Samsunspor'un da Avrupa'ya gitmesi halinde güzel sonuçlar alabileceğine inandığını ifade etti.

Hakem Performansı ve Eleştiriler

Galatasaray-Fenerbahçe maçındaki hakem kararlarının tartışılmasına değinen Reis, Türk hakemlerinin bu kadar çok konuşulmasının performanslarını olumsuz etkileyebileceğini belirtti. Takımlarının mağlubiyetlerinde hakem hatalarını bahane etmek istemediğini ancak bazı maçlarda kötü hakem performansı ile karşılaştıklarını ifade etti.

Büyük takımların yabancı hakem talep etmesi ve Anadolu takımlarının bu taleplerinin kabul görmemesine değinen Reis, mevcut hakemin adaletli bir yönetim sergilemesini beklediğini söyledi. Fenerbahçe'nin Rangers maçıyla ilgili penaltı pozisyonuna atıfta bulunarak, benzer hataların pazar günü yaşanmaması temennisinde bulundu.

Özetle Thomas Reis’in Açıklamaları:

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maçındaki yorgunluğu Samsunspor için bir avantaj olabilir.
Ligde 3.lük ve 4.lük mücadelesi veriliyor.
Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet Türk futboluna hizmet ediyor.
Daha fazla takımın Avrupa'da mücadele etmesi gerekiyor.
Hakemlerin performansı eleştirilmeli ancak hataları bahane edilmemeli.
Fenerbahçe maçında adil bir oyun yönetilmesi bekleniyor.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Dal; "Tertemiz bir futbol istiyoruz"


Van Spor

Elazığlı sporculardan su topunda büyük başarı


Van Spor

TFF 3. Lig’de 10. Hafta: Yeşilyurtspor’un rakibi Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Arnavutköy’ü konuk edecek


Van Spor

2025 satranç turnuvası tamamlandı


Van Spor

Geçen yıl Elazığ’ı temsil ettiler, şimdi yeni şampiyonaya hazırlanıyorlar


Van Spor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ajax deplasmanında


Van Spor

Elazığspor-Ankaraspor maçı biletleri satışta


Van Spor

Sivrice’de "Atatürk ve Gençlik Koşusu" coşkusu


Van Spor

U15 Okçuluk bölge müsabakaları şampiyonu Elazığ


Van Spor

Elazığsporlu Maksut’un annesi hayatını kaybetti


Van Spor

Hem okuyorlar hem buz pateni öğreniyorlar


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Bandırmaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, 10 Kişi Kalan Beşiktaş'ı 3-2 Mağlup Etti! Tarihi Geri Dönüş ve 2 Kırmızı Kartla Dolu Bir Derbi


Van Spor

Oliver Roy Camio: "Tüm oyuncularımız gayet güzel performans gösterdi"


Van Spor

A Milli Hentbol Erkek Milli Takımı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ni yenerek ikinci tura yükseldi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - 1461 Trabzon FK: 0


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan Macaristan’da çifte bronz madalya


Van Spor

Gol sesi çıkmadı! Galatasaray'a kendi evinde Trabzon çelmesi


Van Spor

Elazığ’da milli maç heyecanı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ