Suudi Arabistan Pro Ligi’nde Türk futbolunun iki önemli ismi Fatih Terim ve Jorge Jesus, takımları Al Shabab ve Al Hilal ile karşı karşıya geldi. Riyad’da oynanan karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne olurken, maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
MAÇIN HEYECANLI DAKİKALARI
Karşılaşmaya konuk ekip Al Shabab hızlı başladı ve 7. dakikada Podence'nin golüyle öne geçti. Ancak ev sahibi Al Hilal, Milinkovic-Savic’in 31. dakikadaki golüyle skoru eşitledi. İkinci yarıya daha istekli başlayan Al Hilal, Salem Al Dawsari'nin golüyle 46. dakikada üstünlüğü yakaladı. Ancak Al Shabab pes etmedi ve 68. dakikada Al Shwirekh’in golüyle beraberliği yeniden sağladı.
TERİM'İN AL SHABAB'I YENİLGİDEN KURTARDI
Riyad derbisinde puanlar paylaşıldı. Sonuç, şampiyonluk yarışında zirveye göz dikan Al Hilal için önemli bir kayıp anlamına geliyor. Fatih Terim’in ekibi Al Shabab ise altıncı sırada yerini korudu.
TERİM'İN GÜÇLÜ PERFORMANSI DEVAM EDİYOR!
Tecrübeli teknik adam Fatih Terim, Suudi Arabistan Pro Ligi'nde dikkat çekici bir performans sergiliyor. Al Shabab, Terim yönetiminde son 9 maçta mağlubiyet görmeden 5 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Bu sonuçla Terim, ligde istikrarlı bir grafik çiziyor.
PUAN DURUMU
Al Hilal: 62 puan
Al Shabab: 51 puan