TEKNOFEST’in Van’da yapılması için Dr. İleri’den destek

Cumhurbaşkanlığı dönüşüm ofisi Van’da gençlerle bir araya geldi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Vangölü TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Van Haberleri 15.01.2022 01:19:15 0
TEKNOFEST’in Van’da yapılması için Dr. İleri’den destek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.01.2022 01:19

Gençlerin Teknofest girişiminde bizimde desteğimiz olacak diyen İleri, “ Teknofestin Türkiye’nin illerini dolaşmasından yanayım. Geçen sene 200 bin tane başvuru aldık. İş başında olan ehil kadroların bu ülkeye yaptığı ciddi katkılardan biride budur. Türkiye gençliğinin bu anlamda iklimini değiştirdiler. Teknoloji geliştirme fikrini aşılamaya başladılar. Teknofest dünyada örnek alınacak bir organizasyon haline gelmeye başladı. Teknofest organizasyonlarında gençlerimiz takım çalışmasından tutunda teknoloji geliştirmeye kadar birçok konuyu deneyimlemeye başladılar. Biz Teknofestin Van’da gerçeklemesi için taleplerimizi ileteceğiz” dedi.
İLERİ,“GENÇLERİMİZE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM Kİ GELECEĞİ ÇOK PARLAK BİR ÜLKEDE YAŞIYORLAR”
“Biz bu etkinlikleri Türkiye geneli yapıyoruz. Ama öncelikli olarak bu bölgeden başladık. Amacımız gittiğimiz her yerde Türkiye’nin dijital geleceğinden bahsetmek istiyoruz. Türkiye’nin bu yolda nasıl ilerlediğinden Türkiye’nin devlet aklının dijital geleceği nasıl planlandığını ve bu planları nasıl hayata geçirdiğinden bahsediyor. Türkiye bu anlamda çok büyük bir başarı hikâyesi yazıyor ve çokta önemli bir süreçten geçiyor. Örneğin bundan 20 yıl önce bizim savunma sanayimizin yerlilik oranı yüzde 20 civarındaydı şuana yüzde 80 dir. Gençlerimize şunu belirtmek istiyorum ki geleceği çok parlak bir ülkede yaşıyorlar. Cumhurbaşkanlığımızın öncülüğünde bu gelişme gittikçe devam edecektir. Gençlerimiz geleceğe bakışını biraz daha gerçekçi hale getirmek istiyoruz. Geçlerimize şu mesaj vermek istiyoruz, bu ülke bizim her beraber bu geleceği inşa edelim diyoruz”.
Kaynak: Vangölü TV

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

Muş’ta futbol antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor hata yapmak istemiyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un 26. hafta konuğu Osmaniyespor


Van Spor

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ