Tarih: 26.07.2024 11:29

Teknik Direktör Tahsin Tam Van'ı Zafere Taşıyacak: "Van Şampiyonluğa Susamış"

Facebook Twitter Linked-in

VANSPOR'UN ŞAMPİYONLUK HAVASI

2024-2025 futbol sezonuna 2. Lig Kırmızı Grup'ta zorlu bir mücadele ile hazırlanan Vanspor, yerel kamp çalışmalarında gücüne güç katmaya çalışıyor. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam Tahsin Tam, şehrin uzun yıllardır şampiyonluk beklediğini ve bu beklentileri karşılamak için tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı.

"TAKIM, BOLU KAMPINA HAZIR"

Transfer döneminde önemli basharılar elde ederek kadrosunu güçlendiren Vanspor, Tahsin Tam'ın liderliğinde lige hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde sürdürüyor. Yeni oyuncuların katılımıyla güçlenen Van temsilcisi, ikinci dönem için hazırlıklarına Bolu'da devam edecek. Tam, Vanspor taraftarının bu sene dinamik ve tempolu bir takım izleyeceği sözünü verdi ve yapılan takviyelerle takımın daha da güçlendiğini belirtti.

“KENETLENMENİN GÜCÜNE İNANIYORUZ”

Tahsin Tam, Vanspor'u yakından takip etmekte olduğunu ve takımın güzel bir kenetlenme yaşadığını dile getirdi. Önceki dönemlerdeki performanslarını takdir ettiğini ifade eden Tam, bu kenetlenmenin başarıyı getireceğine inanıyor. Dinamik kadrosuyla çok tempolu bir takım olacaklarını ve taraftara keyifli anlar yaşatacaklarına vurgu yapıyor. Şehrin şampiyonluk beklentisini karşılamak istediklerini, bunun için tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu tekrardan belirtiyor.

TRANSFER PİYASASINDAKİ ZORLUKLAR VE TAKIMIN GELECEĞİ

Transfer sürecinde dikkat çeken en önemli noktaların takıma uygun değer katacak şoyuncular olmak üzere ciddi bir mali çıta belirlediklerini söyleyen Tam, bazı oyuncuların piyasa değerlerinin üstünde fiyatlarla karşılaştıklarını, fakat takım içi dengenin korunmasına dikkat ettiklerini açıkladı. Önemli mevkilere yapılacak takviyelerle takımı üst seviyelere taşımayı hedeflediklerini ve bu anlamda bazı oyuncuların 1. Lig seviyesine çıkartılacağını söyledi.

DAHA FAZLA TAKVİYE VE TARAFTARLARIN ÖNEMİ

Takıma yapılacak olan 3-4 takviye üzerinde çalıştıklarını belirten Teknik Direktör Tam, takviyelerle çok yönlü bir takım oluşturulduğunu ve hazırlık maçları sonrasında eksikleri tamamlamak için hemen harekete geçeceklerini bildirdi. Taraftarın desteği ve sevgisi olduğu sürece emanetlerine iyi sahip çıkacaklarını ifade etti. Bu sezon taraftarlara çok zevk verecek oyun yapısını sergileyerek onların gönlünü kazanmayı hedeflediklerini belirtiyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —