Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"

Van Spor 12.02.2026 16:58:26 0
Teknik Direktör Çağlayan:
Tarih: 12.02.2026 16:58 Güncelleme: 12.02.2026 16:58
Hemen hemen her takımın gücünün eşit olduğunu belirten Elazığspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, "Çoğu takımın oyun gücü olduğuna da inanıyorum. Tamamen bireysel o gün çıkan ve iyi gününde olan oyuncular kazanıyor. Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak" dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 26. Haftası’nda Karacabey Belediyespor’u konuk edecek olan Seza Çimento Elazığspor’da bu maçın hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Adem Çağlayan, gerçekleştirilen antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Batman Petrolspor maçını değerlendirerek konuşmasına başlayan Çağlayan, "Özellikle ilk 20 dakikalık bölümde maça çok iyi başlamıştık. İstemediğimiz bir sonuç oldu. Sezonbaşından beri oyuncu yapısıyla alakalı kronik sıkıntılar var. Teşhisini belirlemişiz, tedavi sürecini zaten yapıyoruz ve devam ediyor. Şampiyonluğa oynayan takımların artık bu tarz inişli çıkışlı grafiklerde olmaması lazım. Tamamen bir ritim yakalayıp onun üstüne devam etmemiz lazım. Grubu görüyorsunuz zaten Batman şuan lider. Şampiyonluğa oynayan takımların çok garip puan kayıpları oluyor. Karaman’a kaybettiler, Altınordu’yla berabere kaldılar. Bu da ligimizin çok dominant olmadığını gösteriyor. Hemen hemen her takımın gücü eşit. Çoğu takımın oyun gücü olduğuna da inanıyorum. Tamamen bireysel o gün çıkan ve iyi gününde olan oyuncular kazanıyor. Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak. Play-Off’a kendimizi attıktan sonra inşallah herşey güllük gülistanlık olacak. Birinci olarak da play-off dan da çıkmak bambaşka bir hikayedir sonuçta bu takımın bir üst lige çıkması önemlidir" diye konuştu.

Fuat Bavuk’un kadrodışı kalması hakkında da konuşan Adem Çağlayan, "Şuan Fuat Bavuk aramızda değil. Geçen hafta yaşanan bir talihsizlikten dolayı bir müddet yönetimimiz tarafından kadro dışı kalması kararlaştırıldı. İnşallah bu da Fuat için bir tecrübe olur kendisine profesyonelliğe yakışmayan hareketler de artık bulunmaz. Çünkü biz Fuat’ı çok seviyoruz. Fuat’tan beklentimizde hem bizim hem Türk futbolunun beklentisi çok yüksek. İnşallah daha sağlıklı bir şekilde bundan sonraki futbol kariyerini de daha olumlu pozitif geçirmesi anlamında bazen bu tür şeylere ihtiyaç vardır. Bizim için bir risk miydi? Riskti ama biz artık bu saatten sonra oyuncunun gücüne değil oyun gücüyle maçı kazanmamız lazım. Çünkü ne zaman kaliteli bir oyun sahada uzun bir süre devam ederse bu artık demek ki çoğu şeyin, yol olarak çoğu şeyin aşıldığı ve bundan sonraki süreç için çok güzel geleceğinin sinyallerini veriyor Fuat aramızda olsaydı tabii ki çok mutlu olurduk ama Fuat için bu süreç bence çok iyi geçecek. Umarım en kısa sürede de kendini toparlayacaktır" ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ