Tek Çare İstifa: Burak Yılmaz Kayserispor'dan Ayrıldı!

Kayserispor'da teknik direktör değişikliği: Burak Yılmaz görevi bıraktı.

Spor 1.10.2024 00:01:00 0
Tek Çare İstifa: Burak Yılmaz Kayserispor
Tarih: 01.10.2024 00:05

BEŞİKTAŞ MAÇININ ARDINDAN TEKNİK DİREKTÖR GÖREVİNDEN AYRILDI

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifasıyla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında konuşan Yılmaz, ilk 60 dakikada uyguladıkları oyun planına rağmen sonuç alamamanın verdiği hayal kırıklığını ifade etti. Takımın performansından memnun olduğunu belirterek, başarısızlık için hiçbir bahanesi olmadığını ve kendisine düşenin gitmek olduğunu vurguladı.

“HİÇBİR BAHANEM YOK, BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYDIK”

Yılmaz, planladıkları oyun taktiğinin başlangıçta işe yaradığını ancak sonradan mağlubiyeti kabul etmek durumunda kaldıklarını söyledi. Birçok oyuncunun sakatlanmasının takımı zorladığını belirtti. Yılmaz, Göztepe maçı hariç diğer maçlarda beklentilerinin üzerinde oynadıklarını ancak yeterince puan toplayamadıkları için görevinden ayrılma kararı aldığını belirtti.

“TEK BİR ŞEY KALDI, O DA HOCANIN DEĞİŞMESİ”

Görev süresi boyunca kendisinin bahanelere sığınmadığını kaydeden Yılmaz, geçmişte yaşanan transfer yasağının görevden ayrılma nedeni olmadığını, asıl konunun takımın durumu ve başarısız sonuçlar olduğunu söyledi. Takımın başarılı olabilmesi için teknik direktör değişikliğine gidilmesi gerektiğine inandığını ifade etti ve bu yüzden görevini bırakma kararı aldığını açıkladı. Yılmaz, Kayserispor ve oyuncularının geleceğini düşünerek bu kararı aldığını belirtti ve halktan helallik istedi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem