Tarih: 16.08.2024 16:05

Meclis Tarihindeki Büyük Kavga: Ahmet Şık ve Alpay Özalan Yumruklarıyla Manşetlerde!

Facebook Twitter Linked-in

TBMM'de, eski milletvekili Can Atalay hakkındaki Anayasa Mahkemesi kararının görüşüldüğü özel oturumda, TİP'li Ahmet Şık ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan arasında büyük bir kavga çıktı. Oturumun canlı yayını, meclise özgü tansiyonun yüksek olduğu anlara tanıklık etti.

TBMM TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK KAVGALARINDAN BİRİ

Tartışmaların yaşandığı oturum, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kayıtlarına kavga haberleri arasında anılacak bir gün olarak geçti. Oturumda milletvekilliği düşürülen TİP'li Can Atalay'ın durumu masaya yatırıldı. Çıkan tartışmalar meclisin gerilim dolu anlar yaşamasına neden oldu.

TARTIŞMA KÜRSÜDE BAŞLADI

Anlaşmazlık, usul tartışmaları sırasında TİP'li Ahmet Şık'ın yaptığı konuşma üzerine başladı. Konuşma süresince özellikle Şık'ın kullandığı ifadeler, meclis genelinde tansiyonun yükselmesine sebep oldu.

KÜRSÜDE GERGİNLİK

Tansiyonun doruğa çıktığı anlar ise, Şık'ın konuşmasına tepki gösteren Alpay Özalan'ın kürsüye yönelerek tepkisini göstermesi ve ardından yaşanan arbedeyle kayıt altına alındı. Bu anlarda yumrukların havada uçuştuğu ve iki milletvekilinin boğaz boğaza kavga ettiği görüldü. Fotoğraflar ve videolar, meclisin hiç de alışık olmadığı bu ciddi gerginliği gözler önüne serdi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —