TBMM'de tansiyon yükseldi! Milletvekilleri birbirine girdi

TBMM Genel Kurulu'nda DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan'ın AK Parti grubuna yönelik hakaretleri nedeniyle ortalık karıştı.. Yumrukların atıldığı kavgaya Meclis polisi müdahale etti..

Politika 25.07.2024 00:26:00 0
TBMM
Tarih: 25.07.2024 00:29

TBMM'de gergin anlar..

Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurulu'nda İYİ Parti'nin gündeme ilişkin verdiği grup önerisi görüşülürken, DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan kürsüde AK Parti grubuna yönelik ifadeleri nedeniyle ortalık karıştı.

DEM Partili vekilin hakaretleri sonrası kavga çıktı

Ali Bozan, kürsüden "AK Parti hırsızlık yapıyor. Terbiyesiz de ahlaksız da sizsiniz. Hırsızsınız, hırsızlar ağzınız pislik kokuyor" ifadesini kullanınca AK Parti milletvekilleri bir anda ayaklandı.

AK Partili Erdemir kürsüden indirdi

Dem Parti Milletvekili Bozan'ın hakaretlerinin ardından tansiyonun yükseldiği salonda milletvekilleri arasında yumruk yumruğa kavga çıktı.

İlk olarak AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Erdemir, Bozan'ı ceketinden tutarak kürsüden alaşağı etti. O sırada Bozan'ın yere düştüğü görüldü.

Karaismailoğlu'ndan tekme ve yumruk

Grup sıralarına doğru ilerleyen Bozan'ı bu kez de AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu yumruk ve tekme atarak dövdü.

Polis olaya müdahale etti

Meclis'teki polisler olaya müdahale ederek tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

Oturuma ara verildi

Kavganın çıktığı anlarda TBMM Başkanvekili Bozdağ oturuma ara verdi.