TBMM Lokantasında Lüks Menü Sade Fiyata! Milletvekilleri 5 Çeşit Lezzet için Sadece 121 TL Ödüyor

Meclis lokantasındaki uygun fiyatlar yine gündeme oturdu.

Ekonomi 20.08.2024 18:09:00 0
TBMM Lokantasında Lüks Menü Sade Fiyata! Milletvekilleri 5 Çeşit Lezzet için Sadece 121 TL Ödüyor
Tarih: 20.08.2024 18:13

MECLİS LOKANTASININ CAZİP FİYATLARI KONUŞULUYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) lokantasında sunulan yemek fiyatlarının restoranlara kıyasla daha uygun olduğu yine tartışmaların odağına yerleşti. Sosyal medyada paylaşılan bir adisyona göre, Meclis lokantasında 5 çeşit üründen oluşan bir menü toplamda 121 Türk Lirası gibi uygun bir meblağa mal oldu.

MECLİS LOKANTASININ EKONOMİK MENÜSÜ

Meclis'teki yemek fiyatları, geçmişte de sık sık gündeme gelmişti. Gıda fiyatlarındaki yüksek artışlara rağmen Meclis lokantasının hala ekonomik fiyatlar sunması, özellikle sosyal medyada geniş yankı buluyor. Burada yemek yiyen milletvekillerinin ve personelin, kalabalık menülere karşılık oldukça uygun ücretler ödediği görülüyor.

DETAYLAR AÇIĞA ÇIKTI: 5 ÇEŞİT ÜRÜN 121 TL

Gündeme gelen adisyonda yer alan ürünler tarhana çorbası, patatesli dana çökertme kebabı, fıstıklı tel kadayıf, karışık turşu ve gazoz şeklinde sıralanıyor. Bunların yanı sıra kuver ücretinin de adisyonda yer aldığı gözleniyor.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN FİYATLAR

Yemeklerin meclis lokantasında ne kadar tuttuğu kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ederken, işte adisyona yansıyan ekonomik ücretler;

- Tarhana Çorbası: 10 TL

- Patatesli Dana Çökertme Kebabı: 55 TL

- Fıstıklı Tel Kadayıf: 32 TL

- Karışık Turşu: 10 TL

- Gazoz: 9 TL

- Kuver: 5 TL

TBMM lokantasının uygun fiyatları, gündelik yaşamda yüksek gıda maliyetleriyle uğraşan vatandaşlar için şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaşılan adisyon, lokantanın hala ne kadar uygun fiyatlı olduğunu gözler önüne seriyor.