Tatvanlı sporcular, önemli başarılar elde etti

Tatvanlı sporcular, önemli başarılar elde etti

Van Spor 30.01.2023 10:36:36 0
Tatvanlı sporcular, önemli başarılar elde etti
Tarih: 30.01.2023 10:36 Güncelleme: 30.01.2023 10:36
Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası’na katılan Tatvanlı sporcular iki birincilik, iki ikincilik ve bir üçüncülük başarısı elde etti.
Elde ettikleri başarılarla Tatvan’ı ulusal ve uluslararası müsabakalarda en iyi şekilde temsil etmeye devam eden Tatvanlı sporcular, başarı serisini devam ettirdi. 22 - 29 Ocak tarihleri arasında büyükler gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde düzenlenen turnuvada Tatvanlı genç sporcular, elde ettikleri başarılarla başarı zincirine bir halka daha eklemiş oldu. 81 ilden yaklaşık 3 bin 500 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada iyi performans sergileyen Tatvanlı sporculardan Seyit Ali Arıcı ve Mustafa Kurt gençler kategorisinde birincilik, Gamze Korkmaz büyükler, Özlem Melek Korkmaz ise gençler kategorisinde ikincilik ve son olarak Mehmet Yalçın ise büyükler kategorisinde üçüncülük derecesi elde etti. Genç sporcular, aldıkları derecelerle düzenlenecek olan Kick Boks Türkiye ve dünya kupalarına katılma hakkı kazanmış oldu.
Sporcuların elde etmiş olduğu başarılarla ilgili değerlendirmede bulunan Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, genç sporcuların elde ettiği başarılarla gururlandıklarını ifade ederek, başarılarından dolayı sporculara tebriklerini, başarıdaki katkılarından dolayı Antrenör Ömer Uğur ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ise teşekkürlerini iletti.
Sporun tüm branşlarını ve sporcuları çok önemsediklerini kaydeden Kaymakam Demir, ilçedeki spor tesislerinin artmasıyla birlikte spordaki başarıların da arttığına işaret ederek, ?Sporu ve sporcularımızı çok çok önemsiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin tüm spor branşlarında başarılı olmaları için gerekli olan alt yapıları oluşturmaya ve bu altyapıları güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu manada her geçen gün ilçemizdeki spor tesisi sayımız da artıyor. Bu tesislerimiz her zaman gençlerimizin hizmetindedir. Gençlerimizi çok çok önemsiyor, onlarla gurur duyuyoruz. Elde ettikleri başarılar bizlerin göğsünü kabartıyor. İnşallah şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporcuya olan desteğimiz devam edecek. Bu vesileyle bir kez daha Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda başarılar elde eden sporcularımızı tebrik ediyor, başarıda katkısı olan herkese teşekkürlerimi iletiyor, sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum? şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ