Tatvan’da Turizm Haftası ve mezuniyet töreni

Tatvan’da Turizm Haftası ve mezuniyet töreni

Eğitim 30.05.2024 18:36:33 0
Tatvan’da Turizm Haftası ve mezuniyet töreni
Tarih: 30.05.2024 18:36
Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mezuniyet töreni ve Turizm Haftası etkinliği düzenlendi.
Hava şartlarından dolayı ertelenen Turizm Haftası programı ve Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin mezuniyet töreni dolayısıyla okulun bahçesinde program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bir konuşma yapan Okul Müdürü İlhan Kara önümüzdeki senelerde daha iyi etkinlikler yapmaya gayret edeceklerini belirterek, “Okulumuz Tatvan Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesine yılsonu etkinliğini gerçekleştirmiştir. Etkinlikte denizcilik ve edebiyat bölümümüzün sokağını açtık, bunun yanı sıra aşçı öğrencilerimizin maharetlerini sergiledikleri yemekleri misafirlerimize ikram ettik. Umarım katılan misafirlerimiz etkinlikten memnuniyet duymuştur. Bütün katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.
Program, öğrencilerin hazırladıkları gösterilerle devam etti. Programda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildikten sonra sona erdi.
Programa Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem