Tanyeli'nin Son İsteği: Annesinin Yanında Dinlenmek İstedi

Ünlü Oryantal Tanyeli, Yakınları ve Hayranları Arasında Şok Yarattı

Magazin 19.03.2025 19:18:00 0
Tanyeli
Tarih: 19.03.2025 19:21 Güncelleme: 19.03.2025 19:18

Dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü oryantal Tanyeli'nin vasiyeti ortaya çıktı. Sanatçı, son isteği olarak annesinin yanında, Bodrum'da toprağa verilmek istediğini belirtti. 2,5 yıldır pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, sevenlerini yasa boğdu.

Vasiyet Gerekçesi ve Cenaze Detayları

Zincirlikuyu Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Tanyeli'nin naaşı Bodrum'a götürülecek. Ailesi ve yakın çevresi, sanatçının vasiyetini yerine getirmek için harekete geçti. Vasiyetin gerekçesi ise annesine olan derin bağlılığı olarak değerlendiriliyor.

Hayata Karşı Pozitif Yaklaşımı ve Pişmanlıkları

Tanyeli, hastalık süreci boyunca pozitifliğini korumuş ve hayatına dair önemli mesajlar vermişti. Yaşadığı en büyük pişmanlığın içe kapanmak olduğunu dile getiren sanatçı, duygusal ve ince düşünceli olmanın önemine vurgu yapmıştı. 

"İçime atmak, çok büyük pişmanlığım... Ama baktığımda duygusal, ince düşünceli olmasaydım, insanları kırıp geçseydim belki bu dostları da biriktirmezdim," ifadelerini kullanan Tanyeli, kendini gururla taşıdığı anıları paylaşmıştı.

Farklı Alanlardaki Başarıları ve Yaşam Felsefesi

Tanyeli, sadece sahnedeki başarısıyla değil, farklı alanlardaki girişimleriyle de dikkat çekmişti. Brezilya'da yaşamanın, Amerika'da üniversite okuyup İngilizce öğrenmenin yanı sıra Orlando'da köfte ekmek satarak ve Avustralya'da event şirketi kurarak hayatının farklı dönemlerinde edindiği deneyimleri anlatmıştı.

Tanyeli, "Ben aslında bu popüler kültüre de “Tamam, beni teslim alın” dememişim hiçbir zaman. Beni bunalttığı noktada yine ruhum ne istediyse onu yaptım," diyerek özgür ruhunu ve yaşam felsefesini gözler önüne sermişti

Ünlü oryantal, yaşadığı en büyük pişmanlığı hastalık sürecinde şu sözlerle anlatmıştı:

"İçime atmak, çok büyük pişmanlığım. Ama baktığımda duygusal, ince düşünceli olmasaydım, insanları kırıp geçseydim belki bu dostları da biriktirmezdim. Kendimle çok gurur duyduğum şeyler var. Brezilya’ya gittim, 6 ay kaldım. Türkiye’nin en iyi oryantaliyken Amerika’ya gittim, üniversite okudum, İngilizce öğrendim. Ben aslında bu popüler kültüre de “Tamam, beni teslim alın” dememişim hiçbir zaman. Beni bunalttığı noktada yine ruhum ne istediyse onu yaptım. Ünlüyken hayat maddi yönden çok kolay. Ama ben rahatlığı bırakıp köfte ekmek sattım Orlando’da. 1 sene sonra hazıra dağ dayanmadı çünkü. Hiç şikâyetçi değilim, iyi ki yaptım. Avustralya’ya gittiğimde event şirketim vardı, organizasyon, catering yaptım. Elimden her iş gelir benim."

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

Anadolu Karate Ligi'nde İstanbul'da Nefes Kesen Mücadeleler!


Van Spor

MHK Başkanı Gündoğdu'nun Görevine Devam Ettiği Açıklandı: TFF'den İstifa İddialarına Yalanlama


Van Spor

Fenerbahçe'de Yeni Dönem: Sadettin Saran Resmen Başkan


Van Spor

Futbol Dünyasını Sarsan İddia: Aydınus'tan MHK ve Hakem Kardeşler İçin Bomba Açıklamalar


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ