Tantana yapma cevap ver Tantan! Bugün halen PKK'yı öven HDP'yi anlat sen

HÜDA-PAR ile terör örgütleri arasında bağlantı olduğunu iddia eden Sadettin Tantan'ın 50 bin insanımızın katili olan terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP hakkında tek laf etmemesi ikiyüzlülüğünü ortaya koydu.

Politika 27.03.2023 20:06:00 0
Tantana yapma cevap ver Tantan! Bugün halen PKK
Tarih: 27.03.2023 20:09

Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, Cumhur İttifakı'na katılan HÜDA-PAR'ı hedef gösterdi. HÜDA-PAR ile terör örgütleri arasında bağlantı olduğunu iddia eden Tantan'ın 50 bin insanımızın katili olan terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP hakkında tek laf etmemesi ikiyüzlülüğünü ortaya koydu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı'na katılan HÜDA-PAR'ın hiçbir terör örgütüyle ilişkisinin bulunmadığını açıkladı.

Kirli pazarlıklar ve oyunlar sonucu 6'lı koalisyonun adayı olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verip aday çıkarmayan terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP hakkında tek kelam edemeyen Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, kafayı çıkartarak Bahçeli'ye laf yetiştirmeye kalkıştı.

HÜDA-PAR ile terör örgütleri arasında bağlantı olduğunu ve Bahçeli'nin de bu durumu bildiğini iddia eden Tantan, şunları söyledi:

"HÜDA PAR’ın alt yapısının kimlerden oluştuğunu gazetelerde, televizyonlardan bir bir saydık. Paraların kimden geldiği biliniyor. Oradaki faaliyetleri nasıl ortaya çıkardığımızı yakinen takip eden bir isim Bahçeli. İnanarak söylediğini düşünmüyorum yeniden parlamentoya girebilme kaygısıyla söylediğini düşünüyorum."

Bahçeli'ye laf yetiştirmeye çalışan ancak 6'lı koalisyona destek veren HDP için tek kelime etmeye cesaret edemeyen Tantan'ın sözleri tepkiyle karşılanırken "50 bin insanımızın katili olan PKK'nın destekçisi HDP'ye gözleri kör", "Boşver HÜDA-PAR'ı, sen asıl HDP terörün neresinde onu anlat" şeklinde yorumlar yapıldı.


Anahtar Kelimeler: Tantana yapma cevap Tantan! Bugün halen ' ' anlat
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem