Talas’tan Deprem Bölgesine Gece Gündüz Yardım

Talas’tan Deprem Bölgesine Gece Gündüz Yardım

Genel 12.02.2023 10:43:27 0
Talas’tan Deprem Bölgesine Gece Gündüz Yardım
Tarih: 12.02.2023 10:43 Güncelleme: 12.02.2023 10:43
Talas Belediyesi, ülkemizi derinden etkileyen depremde mağdur olan vatandaşlara yardım elini uzatmaya ara vermeden devam ediyor. Bu çerçevede Talas Kaymakamlığı ve Türk Kızılay Talas Şubesi işbirliğiyle hazırlanan kampanyadaki 6. yardım TIR’ı gece saatlerinde Hatay’a gönderildi.
Kahvaltılık gibi temel gıda maddeleri ile su, kadın ve çocuklar için kışlık kıyafet başta olmak üzere, su, çeşitli malzemeleri içeren yardım TIR’ı Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile Türk Kızılay Talas Şube Başkanı Ünal Yüksel tarafından Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinden gece saatlerinde uğurlandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Türkiye genelinde bir seferberlik ilan edilmiş gibi herkesin yardıma koştuğunu ifade ederek, “Cenabı Allah en kısa zamanda yaraları sarmayı nasip etsin. Devlet millet işbirliğinde dünyada böyle bir millet bulunamaz. Biz de Talas ölçeğinde deprem olduğu ilk andan itibaren çok güzel işler yaptık. 3 mobil aş evimizi hemen Kahramanmaraş’a gönderdik. Talas ve Kayseri olarak 420’nin üzerinde TIR oldu. Şehrimiz elhamdülillah hayırseverlikte zaten en önde. Türkiye de deprem bölgesine akıyor. Ben de Kahramanmaraş’ta ve Osmaniye’deydim. Çok şükür yardım konusunda sıkıntı yok. Herkes elinden geleni yapıyor. Hayırseverlerimize, TIR sahibine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın yardımlarını Mevlana Mahallemizdeki Halef Hoca Caddesi üzerinde bulunan Türk Kızılay Talas Şubesinde kabul ediyoruz.” diye konuştu.
Türk Kızılay Talas Şube Başkanı Ünal Yüksel ise, yaraların sarılması adına şube olarak TIR yardımlarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Talaslı hemşehrilerimizin şubemize getirdikleri yardım malzemelerinin yerine ulaştırılmasında büyük bir gayretin içerisindeyiz. Ben bu yardımları getiren Talaslı vatandaşlarımıza, nakliye görevini üstlenen firmaya teşekkür ediyorum.” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ