Tarih: 08.07.2024 22:48

Tahsin Tam Vanspor'da Çığır Açacak: Şampiyonluk Yolunda İlk Adım Atıldı!

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Vanspor FK, Teknik Direktör Tahsin Tam ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

VANSPOR'UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ TAHSIN TAM

Vanspor, yeni sezon hazırlıklarına dinamik bir başlangıç yaparken, teknik direktörlük koltuğuna Tahsin Tam'ı getirerek resmi anlaşmayı duyurdu. Kamuoyunun merakla beklediği açıklama sonunda geldi ve Tam, Vanspor için yeniden sahalara dönüyor.

ANLAŞMA KAMUOYUNA İLAN EDİLDİ

Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam ile yapılan anlaşmanın detaylarını paylaşarak kamuoyunu bilgilendirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz Teknik Direktör Tahsin Tam ile anlaşmaya varmıştır. Hocamıza yeni sezonda başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz." ifadeleriyle her iki tarafın memnuniyeti vurgulandı.

TAHSIN TAM'IN HEDEFLERİ BÜYÜK

Tahsin Tam, kendisine duyulan güven karşısında minnettar olduğunu belirtti ve şampiyonluk yolunda iddialı konuştu: "Vanspor Kulübü ile anlaşmış bulunmaktayım. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun, Vanspor'a değer verenlerin ve sevenlerinin mücadelesinin bir parçası olmaktan onur duyacağım. İnşallah yolumuz şampiyonluk yolu olacak. Bu arma için vereceğimiz hizmette emin olun ki, elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Desteklerinizi bekliyoruz." diyerek Vanspor taraftarlarını heyecanlandırdı.

 

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —