Tadic Devam Diyor: Fenerbahçe'de Sözleşme Zamanı!

Fenerbahçe'nin Tadic planı: Sezon sonunda masaya!

Spor 17.10.2024 20:27:00 0
Tadic Devam Diyor: Fenerbahçe
Tarih: 17.10.2024 20:32 Güncelleme: 17.10.2024 20:50

FENERBAHÇE'DE TADIC DÖNEMİ DEVAM EDECEK Mİ?

Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sırp yıldız Dusan Tadic ile masaya oturma kararı aldı. 35 yaşındaki futbolcuya, 1 yıllık ve ek olarak opsiyonlu bir yıl olmak üzere yeni sözleşme teklifi yapılacak.

İSTİKRAR ABİDESİ TADIC

Bu sezon Fenerbahçe'de göze çarpan en istikrarlı oyunculardan biri Dusan Tadic oldu. Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesiyle birlikte sağ kanatta forma giyen Sırp yıldız, katkıda bulunduğu 13 maçta 5 gol atıp, 6 asist yaparak, takımın hücum gücüne büyük katkı sağladı.

LİDERLİK VE PROFESYONELLİK ÖN PLANA ÇIKTI

Yönetim, saha içinde ve dışında sergilediği liderlik vasıfları ve profesyonelliği ile övgü toplayan Tadic ile yeniden anlaşma yapmaya yönelik kararı aldı. Futbolcunun ayrıca takımdaki etkisi de bu kararda önemli bir faktör olarak görülüyor.

SÖZLEŞME DETAYLARI VE MAAŞ TEKLİFİ

Ajax'tan bedelsiz olarak transfer edilen ve mevcut sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki Sırp yıldız, kısa süre içerisinde yapılacak görüşmeler sonucunda 1+1 yıllık yeni bir sözleşme teklifi alacak. Ayrıca Tadic'e, şu anki 4 milyon Euro'ya yakın ancak bir miktar daha az bir maaş önerileceği belirtiliyor.

TADIC FENERBAHÇE'DE MUTLU

Tecrübeli yıldızın Türkiye'de oldukça mutlu olduğu ve Fenerbahçe yönetiminin teklifine büyük ihtimalle olumlu yanıt vereceği ifade ediliyor. Sarı-lacivertli formayı giydiği 2 sezonda 69 resmi müsabakada 22 gol ve 21 asiste imza atan Dusan Tadic, takımının vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alıyor.