Süper Lig'de Kazanamayanlar Kapıştı: Kasımpaşa Karşısında Adana Demirspor son dakikada geri döndü

Trendyol Süper Lig'de 3. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Adana Demirspor karşılaştı. Mücadele 2-2 berabere sona erdi.

Spor 25.08.2024 19:36:00 0
Süper Lig
Tarih: 25.08.2024 19:40 Güncelleme: 25.08.2024 21:38

Trendyol Süper Lig'de 3. hafta maçında Kasımpaşa, sahasında Adana Demirspor'u konuk etti.

Mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi. Maçta Kasımpaşa golleri, 30. dakikada Hajradinovic ve 60. dakikada Nuno Da Costa'dan geldi. Adana Demirspor'un golleri;  65. dakikada Yusuf Barasi ve 90+3. dakikada Manev'den geldi. 

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

59. dakikada Ben Ouanes’in pasında topla buluşan Rodrigues, ceza sahası içi sol tarafından yaptığı ortada altıpas çizgisi üzerinde Nuno Da Costa’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-0

65. dakikada sol kanattan topla birlikte ilerleyen Ali Yusuf Kol’un yerden içeri çevirdiği topa ön direkte Yusuf Barasi’nin vuruşunda meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 2-1

76. dakikada Cafu’nun pasında ceza yayı üzerinde Hajradinovic’in bekletmeden yaptığı vuruşta top kaleci Deniz Eren Dönmezer’de kaldı.

90+3. dakikada savunmanın arkasına atılan uzun pasta sağ kanatta topla buluşan Ali Yavuz Kol’un pasında Manev, ceza sahası dışı sağ çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı uzak köşeden ağlara gönderdi. 2-2

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Kasımpaşa, Adana Demirspor’u konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısı Kasımpaşa’nın 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

11. dakikada ceza sahası içi sol tarafında Gravillon, rakibini geçmek isterken Yasin Özcan’ın müdahalesiyle yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Buğra Taşkınsoy, direkt penaltı noktasını gösterdi.

13. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Yusuf Sarı’nın yaptığı vuruşta kaleci Gianniotis sağına uzanarak meşin yuvarlağı kurtardı.

17. dakikada Yusuf Sarı’nın pasında sağ taraftan topla birlikte ceza sahasına giren Aymbetov, ceza sahasına içi sağ çaprazdan kaleci Gianniotis ile karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta meşin yuvarlak uzak kale direğinin yanından auta gitti.

30. dakikada Adana Demirspor’da çıkarken kaptırılan topta, Da Costa topun sahibi oldu. Ceza yayı üzerinden havalandırdığı topa Hajradinovic kafayı vurarak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında, henüz bu sezonda galibiyetle tanışamayan Kasımpaşa ile Adana Demirspor kozlarını paylaşıyor. Her iki takım da sahadan 3 puanla ayrılmanın mücadelesini veriyor.

İLK 11'LER AÇIKLANDI

Kasımpaşa ve Adana Demirspor maçın start kadrolarını belirledi. Kasımpaşa'da Andreas, Rodrigues ve Nuno gibi isimler yer alırken, Adana Demirspor ise Deniz, Abdulsamet ve Yusuf Barasi gibi oyunculara şans veriyor.

SAMİ UĞURLU CEZALI, NUNO FORMDA

Kasımpaşa, sezon başından bu yana henüz bir galibiyet alamadı. İlk haftada Konyaspor'a kaybeden ve sonradan Hatayspor karşısında son dakikalarda 1 puanı kurtaran takımın teknik direktörü Sami Uğurlu cezası nedeniyle bu maçta da takımın başında yer alamayacak. Nuno da Costa, attığı son dakika gollerle dikkat çekiyor.

AYTAÇ KARA'YA KARŞI YUSUF BARASİ

Geçmişte Kasımpaşa adına Adana Demirspor ağlarına 3 gol bırakan Aytaç Kara, bu mücadelelerde ön plana çıkmıştı. Buna karşılık, bu sezon Adana Demirspor'un tek golünü kaydeden Yusuf Barasi'nin performansı takip edilecek.

ADANA DEMİRSPOR'UN ZORLU SERİSİ

Son üç maçını geçen sezondan bu yana kaybeden Adana Demirspor bu sezon ilk iki mücadeleden de boş döndü. Takım, kötü gidişatına son vermek amacında. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi futbol severler beIN SPORTS 2'den izleyebilecekler.

REKABETİN NOTLARI

Kasımpaşa, son iki Süper Lig maçında Adana Demirspor'u mağlup etmeyi başarırken bir kez daha galip gelmeyi hedefliyor. Adana Demirspor ise Kasımpaşa deplasmanından bir zaferle ayrılmak istiyor. Kasımpaşa evinde ilk kez sahne alacağı mücadelede iç saha avantajını kullanmak istiyor. Diğer yandan, Kasımpaşa'da formda olan Aytaç Kara ve Nuno da Costa ile Adana Demirspor'un golcüsü Yusuf Barası mücadelede dikkat çekici isimler arasında yer alıyor.

Michael Valkanis yönetimindeki Adana Demirspor, sezonun ilk iki maçında puan alamazken, Kasımpaşa'nın ise farklı sonuçlarla tamamladığı son sekiz karşılaşması formdaki takımın hangi yüzünü göstereceği merakını artırıyor. Bu son derece kritik maçta her iki takımın da hangi stratejilerle sahaya çıkacağı ve Süper Lig'deki ilk galibiyetini kimin kazanacağı futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlenecek.