Sunucu Gülbin Tosun, Now TV'yle Yollarını Ayırdı: Yeni Mücadele Çağı Başlıyor!

Gülbin Tosun, Now TV ile yollarını ayırdı.

Magazin 10.09.2024 22:06:00 0
Sunucu Gülbin Tosun, Now TV
Tarih: 10.09.2024 22:07

Gülbin Tosun, 15 yıllık görevinden ayrıldığını açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sokak hayvanlarıyla ilgili sözlerine sosyal medyadan tepki gösterdikten sonra zorunlu izne çıkarılan Now TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, kanal ile yollarını ayırdığını duyurdu. Tosun, "Bundan sonra benim için kendi hayatımla ilgili ayrı bir mücadele başlıyor" dedi.

Mansur Yavaş'ın hayvanlar hakkındaki sözlerine tepki gösterdiği için zorunlu izne çıkarılan Gülbin Tosun, bir süre sessizliğini koruduktan sonra yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. 15 yıl boyunca emek verdiği Now TV'deki sürecinin sona erdiğini belirten Tosun, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve yeni mücadelesine dikkat çekti.

BAĞIMSIZ BİR YOL ÇİZMEYE HAZIRLANIYOR

Gülbin Tosun, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kanalla ilişiğinin kesildiğini duyurdu. Tosun mesajında, izleyicilere şükranlarını sundu ve bu sürede yanında olan kişilere özellikle teşekkür etti. Tosun, "Elbette yine ülkemin kalan güzel değerlerine katkı sağlamak için çabalayacağım" ifadesiyle, bağımsız bir yol çizmeye hazırlandığının sinyallerini verdi.

ZORUNLU İZİN SONRASI KARAR VERDİ

Olay nasıl gelişti? Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Avrupa'daki ülkelerde sokaklarda hayvan olmadığını belirttiği açıklamalara tepki gösteren Gülbin Tosun, bu ifadelerin ardından kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarılmıştı. Tosun, konuyla ilgili olarak kendisine gelen destek mesajları için teşekkür etmiş ve "Zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize" diyerek durumu izleyicileriyle paylaşmıştı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem