Yeşilyurt’ta adım adım sağlık

Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Her hafta bir mahallemizde düzenlediğimiz ‘Adım Adım Sağlık için Yeşilyurt Başkanıyla Yürüyor ‘ etkinliğimiz, sağlıklı ve dinamik bir hayat için önemli bir misyon üstlenm

Van Spor 11.03.2021 14:06:08 0
Yeşilyurt’ta adım adım sağlık
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.03.2021 14:06

Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Her hafta bir mahallemizde düzenlediğimiz ‘Adım Adım Sağlık için Yeşilyurt Başkanıyla Yürüyor ‘ etkinliğimiz, sağlıklı ve dinamik bir hayat için önemli bir misyon üstlenmeye başladı” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün 2021 yılı faaliyet programında yer alan ‘Adım Adım Sağlık İçin Yeşilyurt Başkanıyla Yürüyor’ etkinliği kapsamında Tecde Mahallesi sakinleriyle birlikte yürüyüş yaptı. Sağlıklı yaşam için sportif aktivitelere önem verdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “‘Adım Adım Sağlık İçin Yeşilyurt Başkanıyla Yürüyor’ etkinliğimizin ikincisini Tecde mahallemizde düzenledik. AK Parti İlçe Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız, İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz, muhtarımız, mahalle sakinlerimiz ve esnaflarımızla birlikte sağlıklı yaşama dikkat çekmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla faydalı bir sportif aktivite yaptık. Yeni başlattığımız bu projeyle Yeşilyurt’umuzu adım adım gezerek hem spor yapıyoruz hem de halkımızla sohbet edip, aramızdaki gönül bağlarını kuvvetli hale getiriyoruz. Bölgelerimizde devam eden hizmetleri incelerken esnaflarımız ve vatandaşlarımızla da istişare ederek yeni yapacağımız hizmetlerin yol haritasını belirliyoruz. Amacımız; sağlıklı ve dinamik bir hayat için sportif aktiviteleri yaygınlaştırmaktır. Belediye olarak bu yılı spor ve etkinlik yılı olarak ilan ettik. Dikkat çekici organizasyonlar ve etkinliklerle dünyanın başına bela olan pandemi döneminde vatandaşlarımızın daha dinamik ve sağlıklı bir bünyeye sahip olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Yeşilyurt’un her noktasında ve caddesinde bu tür etkinlikler düzenleyerek sporun o güzelliğini, heyecanı ve coşkusunu toplumun geneline yaymak istiyoruz. İkincisini düzenlediğimiz etkinliğimize katılarak sağlıklı yaşam için yürüyüşlerini yapan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ