Yeni Malatyasporlu futbolculardan iddialı açıklamalar

Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Sakıp Aytaç, kendi performansı ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlk 3 hafta hatasız oynadım diyebilirim ama daha çok iş yapmam gerekiyor. Kendimi biliyorum. Nefesim açıldıkça, maçlarda çok süre a

Van Spor 26.09.2019 13:25:39 0
Yeni Malatyasporlu futbolculardan iddialı açıklamalar
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.09.2019 13:25

Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Sakıp Aytaç, kendi performansı ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlk 3 hafta hatasız oynadım diyebilirim ama daha çok iş yapmam gerekiyor. Kendimi biliyorum. Nefesim açıldıkça, maçlarda çok süre aldıkça daha iyi şeyler yapacağıma inanıyorum” dedi.

Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Sakıb Aytaç ve orta saha oyuncusu Moryke Fofana Nurettin Soykan Tesisleri’ndeki antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Haftalar ilerledikçe bireysel performansının yükseleceğine inandığını kaydeden Sakıb, “Uzun bir süre oynamamıştım. Bir kamp dönemi geçirip buraya geldim ama ne kadar da bir kamp dönemi geçirmiş olsam takımla birlikte beraber olmak, sahaya çıkıp 90 dakika oynamak kolay bir şey değil. Tabii şimdilik ilk maçım Alanyaspor maçıydı. İkinci maçım Ankaragücü ve üçüncü maçım Galatasaray. Nefesim yavaş yavaş yerine geliyor. İlk 3 hafta hatasız oynadım diyebilirim ama daha çok iş yapmam gerekiyor. Kendimi biliyorum. Nefesim açıldıkça, maçlarda çok süre aldıkça daha iyi şeyler yapacağıma inanıyorum” diye konuştu.

“Sergen Hoca ile birlikte ofansif bir futbol oynuyoruz”

Sakıb, Sergen Yalçın’ın takımı ofansif oynattığını da belirterek, şunları söyledi:

“Sizin de gördüğünüz gibi Alanyaspor maçında ilk yarı 3-0’lık bir skor, ama ikinci yarı bambaşka bir Malatyaspor vardı. Skorlardan ziyade oyun olarak ben iyi olduğumuzu düşünüyorum. Sergen Hoca ile birlikte ofansif bir futbol oynuyoruz. Daha ligin ilk haftaları. Takımların kendi performanslarını sergilemesi süre alıyor. İlerleyen haftalardan sonra bizim takımın da daha iyi olacağına inanıyorum.”

“Antalyaspor, puan olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyor”

Son olarak Antalyaspor maçını değerlendiren Sakıb, “Ben uzun yıllar Antalyaspor’da görev aldım. Güzel bir maç olacak. Antalyaspor, puan olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bizim de hem oyun olarak hem de puan olarak iyi bir süreçten geçtiğimizi düşünüyorum. İyi ve zevkli bir maç olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Mutlu bir şekilde döneriz” ifadelerini kullandı.

Fofana: “Galatasaray karşısında alınmış 1 puan her zaman iyidir”

Orta saha oyuncusu Moryke Fofana ise, 3 haftalık sakatlık sürecinin bittiğini belirterek, “3 haftalık bir sakatlıktan sonra takıma geliyorum. Takıma daha çok şey katmak istedim. Belki başaramadım ama Galatasaray karşısında alınmış 1 puan her zaman iyidir. Tabii unutmamak lazım ki maçın sonlarına doğru benim kaçırdığım bir pozisyon var. Galip de gelebilirdik. Tabii bu futbolda olacak. Galip gelmek de var beraberlik de var mağlup olmak da. Onun için Galatasaray karşısında son dakikada aldığımız 1 puan için mutluyuz” dedi.

“Sergen Hoca’nın karar vermesi gerekiyor”

Kendi durumuyla alakalı son kararı Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın vereceğini ifade eden Fofana, “Benim durumumla alakalı bu hafta iyi bir antrenman programı olacak. Ondan sonra Sergen Hoca’nın karar vermesi gerekiyor. Ama Antalyaspor maçı zorlu bir maç olacak. Çünkü Türkiye’de oynadığımız tüm deplasmanlar zorlu geçiyor. Biz bu sene baktığınızda çok iyi bir takım olduk. Antalya’ya puan ya da puanlar için gideceğiz. Ama futbolda neler olabileceğini bilemeyiz. Her zaman her maça gittiğimiz gibi 3 puan için gidiyoruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ