Yeni Malatyaspor'da 'transferde geç kaldık' itirafı

Van Spor 27.07.2018 15:45:20 0
Yeni Malatyaspor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.07.2018 15:45
Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, transferle ilgili yaptığı açıklamada, “Taraftarımız haklı, yeni transferler konusunda biraz geç kaldık. Yeni oyuncularımızı kamp dönemine yetiştirmemiz gerekiyordu” dedi.
Yeni Malatyaspor’da sonuna gelinen kamp dönemini değerlendiren Sportif Direktör Ali Ravcı, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Kampta bazı futbolcularının şansız sakatlıklar yaşadıklarını ifade eden Ravcı, “Kampımız yarın itibariyle sona eriyor. Burada verimli bir kamp süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Hem fiziksel olarak, hem de mental olarak iyi bir süreç geçirdik. Bizi en fazla yoran ve üzen nokta sakatlıkları oldu. Bazı futbolcularımızın çeşitli sakatlıklarla kampı tamamlayamaması bizleri üzdü. Tabi yeni sezona hazırlanan takımlarda bu tür sakatlık durumları sık sık görülür. Çünkü sezona en iyi, en güçlü şekilde hazırlanılması için her futbolcu varını yokunu ortaya koyar. Umarım sakatlık geçiren futbolcularımız en kısa sürede aramıza dönerler” dedi.

“Kampta elimizdeki bazı maliyeti yüksek oyuncularla yollarımızı ayırdık”
Ravcı, transferde geç kaldıkları yönündeki eleştirilere de cevap vererek, “Transferde geç kaldığımız doğrudur, lakin bu konuyla ilgili daha öncede yapmış olduğumuz açıklamalarda bazı gerekçeleri sizlerle paylaştık. Dikkat ederseniz artık transferde 4 büyük takım dahil olmak üzere hiçbir kulüp öyle eskisi gibi rahat davranamamaktadır. Nedeni belli, ekonomik durum. Bugün bir çok kulübümüz kıskacın altında. Bizde ilerleyen yıllarda aynı akıbetle karşılaşmamak için bu sene biraz daha temkinli gittik. Kampta elimizdeki bazı maliyeti yüksek oyuncularla yollarımızı ayırdık. Bunu yapmamız kulübümüzün selameti açısında doğru bir karardı. Yine de taraftarımız haklı, yeni transferler konusunda biraz geç kaldık. Yeni oyuncularımızı kamp dönemine yetiştirmemiz gerekiyordu. İnşallah en kısa sürede içerisinde aramıza katılacak arkadaşlarımız bize büyük faydalar sağlarlar” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ