Yeni Malatyaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

TEKNİK DİREKTÖR HİKMET KARAMAN, DÜNYAYI ETKİSİ ALTINA ALAN SALGIN HASTALIK KORONA VİRÜSÜNDEN KORUNMA YÖNTEMLERİNİN KULÜPTE DE UYGULANMASINI İSTEDİĞİ ÖĞRENİLİRKEN, ANTRENMANDA FUTBOLCULARIN TOKALAŞMAK YERİNE DİRSEK TEMASI İLE BİR

Spor 13.03.2020 17:07:04 0
Yeni Malatyaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Süper Lig’in 26. haftasında pazar günü Kayserispor’a konuk olacak olan Yeni Malatyaspor’da hazırlıklar bugün yapılan antrenmanla devam etti.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinde, Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde antrenmana çıkan futbolcular ısınma hareketleri ve 5’e 2’nin ardından taktiksel çalıştılar. Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın, dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık korona virüsten korunma yöntemlerinin kulüpte de uygulanmasını istediği öğrenilirken, antrenmanda futbolcuların tokalaşmak yerine dirsek teması ile birbirlerini selamladıkları görüldü.

Süper Lig’de 26. hafta karşılaşmalarında 15 Mart Pazar günü Kayserispor’un konuğu olacak Yeni Malatyaspor’da tek hedef ise 3 puanla sahadan ayrılarak kötü gidişata dur demek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan, Mehmet Cem Satman ve İlker Takpak hakem triosu yönetecek.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem