Yeni Malatyaspor kaptanı takımına güveniyor

MURAT YILDIRIM 'BU TAKIM BURALARA KOLAY GELMEDİ' DEDİ.

Van Spor 1.05.2020 10:41:22 0
Yeni Malatyaspor kaptanı takımına güveniyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.05.2020 10:41

Yeni Malatyaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, ligde kalacaklarına inandığını kaydederek, "Bu takım buralara kolay gelmedi. 1. Lig kadrosundan bir iki futbolcu kaldık. Nerelerden geldik buraya düşünmek lazım. Bu süreçte birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir. Lig başlarsa 2 galibiyet bizi kendimize getirir, buna göre hareket etmeliyiz" dedi.

Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Murat Yıldırım, olası lig başlangıcı ve korona virüs süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sözlerine virüs salgını dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı dileyerek başlayan Murat Yıldırım, "Rabbim bu dönemi en kısa sürede atlatmayı nasip etsin. Şu an ülke olarak yapacağımız en önemli şey kendimizi izole etmek. Bu sürecin sonunun ülkemiz adına güzel olacağını düşünüyorum. Türkiye çok önemli işler yapıyor. Biraz daha sabır, inşallah bu işi sıfırlayacağız kısa süre sonra" şeklinde konuştu.

"Bu takım buralara kolay gelmedi"

Murat, takımın bu sezon ortaya koyduğu performansla ilgili ise şunları söyledi:

"Evet, bu sezon ligin iki ikinci yarısında büyük bir düşüş yaşadık. Futbolcular olarak bu düşüşün önüne geçmek için elimizden geleni yaptık, fakat bazen futbolda bu tür süreçler yaşanabiliyor. Tabii burada muhakkak bizim de hatalarımız olmuştur. Bu takım buralara kolay gelmedi. Nelerden geldik buraya düşünmek lazım. 1. Lig kadrosundan 1- 2 futbolcu kaldık. Ben inanıyorum ki lig başlarsa 2 galibiyet bizi kendimize getirir. Buna göre hareket edelim lütfen. Bu süreçte birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir. Bakıldığında gerçekten iyi bir kadromuz var. Fakat bazen olmuyor, şanssızlıklar yakanızı bırakmıyor."

"Lig başlarsa hazırlık için 4 hafta lazım"

Tecrübeli oyuncu, liglerin başlama süreciyle ilgili 4 haftalık bir süreye ihtiyaç olacağını belirterek, "Ben ve arkadaşlarım bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor. Fakat bu çalışmalar sadece kilolarımızı korumaya yönelik çalışmalar. Lig devam eder mi, etmez mi bilmiyorum ama devam ederse 4 haftalık bir hazırlık süreci yetecektir" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ