Yeni Malatyaspor Furkan Yiğit'i Elaziz Belediyespor'a kiraladı

Van Spor 2.08.2018 14:15:37 0
Yeni Malatyaspor Furkan Yiğit
Tarih: 01.01.0001 00:00
Yeni Malatyaspor altyapısında yetiştikten sonra profesyonel sözleşme imzalanan genç golcü Furkan Yiğit, 3. Lig takımı Elaziz Belediyespor’a 1 yıllığına kiralandı.
Yeni Malatyaspor Kulübü, altyapıda yetişen genç oyuncularını tecrübe kazanmaları için kiralama yöntemiyle başka kulüplere gönderiyor. Sarı-kırmızılılar, Burak Kavlak ve Ferhat Canlı’dan sonra Furkan Yiğit’i de 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’a kiralık olarak gönderdi. Furkan Yiğit düzenlenen törenle Elazığ ekibiyle 1 yıllık sözleşme imzaladı.
İmza töreninde konuşan Furkan Yiğit, Elaziz Belediyespor’da kendi kanıtlamak istediğini söyledi. Komşu kentin takımında yabancılık çekmeyeceğini belirten Furkan, "Attığım imza umarım her iki taraf için de hayırlı olur. Transferim konusunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Elaziz Belediyespor’da kendimi ispatlamak istiyorum. Komşu kentin takımında yabancılık çekeceğimi düşünmüyorum. İnşallah bu sezon burada şampiyon olma sevincini yaşarız" diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem