Tutaş: “TFF, doğru karar verdi”

ELAZIĞ BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ALAATTİN TUTAŞ

Van Spor 1.07.2020 12:39:43 0
Tutaş: “TFF, doğru karar verdi”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.07.2020 12:39

Türkiye Futbol Federasyonu’nun alt liglerde sezonun geri kalan bölümünün oynanmaması yönündeki kararı Elazığ Belediyespor camiasınca memnuniyetle karşılandı.

TFF’nin gerçekleştirdiği toplantıda 2, 3 ve Bölgesel Amatör Ligler’e devam edilmemesi kararına Elazığ Belediyespor’dan olumlu karşılık geldi. Ligler oynanacakmış gibi uzun süredir antrenmanlarına devam eden Kırmızı - Lacivertli ekipte Teknik Direktör Alaattin Tutaş kararla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun kulüplerin büyük çoğunluğunun isteğini kırmamasının memnuniyet verici olduğuna dikkat çeken Tutaş, “Biz ligler oynanacakmış gibi uzun süredir antrenmanlarımıza devam ediyorduk. Bir çok rakibimiz ve alt liglerde yer alan takım toplanma fırsatı dahi bulamadı. Bir çok insanın gönlünden geçen liglerin devam ettirilmemesi kararıydı. Bu konuda geçtiğimiz günlerde başkanımız Ahmet Toprak’ın da açıklamaları olmuştu. Hem maddi, hem manevi yönden bir çok takım yıpranacaktı ligler devam etseydi. Nihayetinde TFF doğru olanı yaptı ve ligleri devam ettirmedi. Bizim adımıza bu sezon böylelikle tamamlanmış oldu. Dersler çıkaracağımız bir sezonu geride bıraktık. Önümüzdeki sezon bambaşka bir Elazığ Belediyespor izlettireceğiz”dedi.

Profesyonel futbolculara 5 gün izin vereceklerini aktaran Tutaş, “Altyapıdan gelen ve Elazığlı çocuklarımızla biz antrenmanlarımızı sürdüreceğiz. Yeni sezonda bünyemizde formayı hak eden altyapı çocuklarımız da olacak. Biraz daha özümüze döneceğiz. Yeni sezon için kamp programımızı önümüzdeki günlerde şekillendireceğiz”ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ