TÜRŞAD zorlu deplasmandan galibiyetle ayrıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Ligi’nde mücadele eden Bitlis’in Adilcevaz TÜRŞAD Voleybol Takımı, Ordu Akkuş Belediyespor deplasmanından 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Van Spor 1.03.2021 13:17:42 0
TÜRŞAD zorlu deplasmandan galibiyetle ayrıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.03.2021 13:17

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Ligi’nde mücadele eden Bitlis’in Adilcevaz TÜRŞAD Voleybol Takımı, Ordu Akkuş Belediyespor deplasmanından 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Türkiye Şehit Aileleri Derneği (TÜRŞAD) Voleybol Takımı, mücadele ettiği TVF 1. Ligi B grubunda Akkuş Belediyespor Takımını 3-1 mağlup ederek Efeler Ligi yolunda önemli bir galibiyet elde etti. TÜRŞAD, bu galibiyetle bir maç eksiğine rağmen 35 puana sahip Akkuş Belediyespor Takımının ardından 32 puanla 5’inci sırada yer aldı.

Adilcevaz TÜRŞAD Kulüp Başkanı Av. Kadir Köstekçi; Efeler Ligi yolunda önemli bir galibiyet elde ettiklerini ifade ederek, “Çok zor bir maçı geride bıraktık. Ligin en güçlü takımlarından Akkuş Belediyespor Kulübü’nü evinde yenmek hakikatten kolay bir iş değil. Bu nedenle teknik ekibimi, oyuncularımı, yöneticilerimi tebrik ederim. Bize inanan, destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Ekranları başında maçımızı izleyen, dua eden, gözü yaşlı galibiyetimizi kutlayan herkese teşekkür ederiz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Sonuna kadar hak ettiğimiz bir galibiyetti. Akkuş Kulübünü de mücadelesi nedeniyle tebrik ederim. Akkuş’un da yolu açık olsun. Bizi izlemeye, takip etmeye, desteklemeye devam edin. Bu vesile ile her türlü darbeye karşı olduğumuzu ifade eder, maçın oynandığı gün itibariyle de 28 Şubat mağdurlarına galibiyeti armağan ettiğimizi ifade ederiz” dedi.

Adilcevaz TÜRŞAD Kulüp Baş Antrenörü Serkan Oğuz ise “Akkuş Belediyespor ile oynadığımız maçı 3-1 kazandığımız için çok mutluyuz. Bizim için hayati önem olan bir maçtı. İlk sette inişli çıkışlı bir performans sergiledik ama kazanmasını bildik. 2’nci set ise daha rahat bir set oldu. 3’üncü sette ise orta bloğunda sıkıntı yasadık ve bu seti 27-25 verdik. 4’üncü set ise daha rahat bir kazancımız oldu. Bu takım çok kaliteli bir takım ve zorlu maçlarda daha iyi oynuyoruz ve bu beni mutlu ediyor. Önümüzde zorlu Kızıltepe maçı var, inşallah o maçı da kazanarak nasıl bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ