Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Şu anda ne olduğun değil nerede bitireceğin önemli

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu, 'Şu anda ne olduğun önemli değil, nerede bitireceğin önemli, nereye gideceğin önemli.' dedi.

Van Spor 16.02.2020 21:28:49 0
Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Şu anda ne olduğun değil nerede bitireceğin önemli
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.02.2020 21:28

TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'in 22. haftasında Demir Grup Sivasspor'u 2-1 yendikleri karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Maç maç düşündüklerini ifade eden Ağaoğlu, "Galip geldik mutluyuz. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Ondan sonra da maçlar var. Hepsi zor maçlar, hiçbir maç kolay değil. Artık yolun yarısını geçtikten sonra herkes kendi hesabını yapıyor. UEFA hesabı yapan var. Şampiyonluk hesabı yapan ve kümede kalma hesabı yapan var. Şu anda ne olduğun önemli değil, nerede bitireceğin önemli, nereye gideceğin önemli. Nasip." şeklinde konuştu.

Ağaoğlu, sakatlanan Anthony Nwakaeme'nin durumuyla ilgili, "Nwakaeme'nin durumu o kadar önemli değil. Haftaya Beşiktaş maçında oynar. Obi Mikel kart gördü, şanssızlık. Futbolun içerisinde olan şeyler bunlar. Yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

"Gerekirse ayakları sürüye sürüye yürüyeceğiz"

Golcüleri Sörloth'un performansını değerlendiren Ağaoğlu, şunları kaydetti:

"Golcü oyuncunun performansı her maç belirleyici oluyor. Çünkü takımın golcüsü. Gol attığı zaman da skoru belirliyor. Skoru belirlediğiniz zaman da neticeyi belirliyorsunuz. Bundan sonrası için 'aman lider olduk peşinden de şampiyon olduk' diye bir şey yok. 7 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bunların vermiş olduğu mücadeleyi yok sayamazsınız. Onların vermiş olduğu mücadeleden daha fazlasını vermek... Geldiğimiz yeri sakın kimse abartmasın. Geldiğiniz gibi gidebilirsiniz de. Son saniyede yediğimiz gol tamamen konsantrasyon eksiliğinden geldi. Maç içerisinde gösterilen mücadele ve dikkat bir anda dağıldı ve dağıldığı anda da rakip size cezayı kesiyor. O gol son 7-8 dakikada yenmiş olsaydı daha farklı şeyler konuşabilirdik. Onun için çok dikkatli olmamız lazım. Ayakların yere basması, diye bir tabir var. Bırakın ayakların yere basmasını o ayaklar hiçbir zaman kalkmamalı. Gerekirse ayakları sürüye sürüye yürüyeceğiz."

Ağaoğlu, maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın performansıyla ilgili ise, "Süper Lig'in en tecrübeli hakemi. Avrupa'da sayısız maç yönetmiş birikimi olan bir hakem. İki takımın oyuncuları da hakeme yardımcı oldu ve işi kolaylaştı." diye konuştu.

"Taraftarların desteği ve enerjisi olmadan bir tarafımız yarım kalıyor." diyen Ağaoğlu, "35 bin seyirci vardı. Takımla birlikte inanmış, takımın oynadığı futboldan keyif alan, baskı yediği zaman takımla beraber baskı altına giren, yani her şeyini takımla beraber yaşayan bir taraftarımız var." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ