Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa’ya destekler sürüyor

Mhp Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ,tff’nin Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa’nın Profesyonel Hakemlik Sözleşmesinin İptal Edilmesine Sert Tepki Gösterdi.

Van Spor 3.10.2019 10:08:11 0
Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa’ya destekler sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.10.2019 10:08

Malatyalı Süper Lig Hakemlerinden Suat Arslanboğa’nın Süper Lig hakemliği sözleşmesinin fesih edilmesine tepkiler sürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, TFF’nin Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa’nın profesyonel hakemlik sözleşmesinin iptal edilmesine sert tepki göstererek, "Malatya’lı hakemimize yapılan hukuksuz olayın takipçisi olacağız" dedi.

Bülent Avşar, yaptığı açıklamada, Malatya’lı profesyonel hakem Suat Arslanboğa’ya karşı yapılan hukuksuz bu davranışın takipçisi olacaklarını vurgulayarak, "Hakem hataları hep var olmuştur. Bugün itibariyle Suat Arslanboğa kurban olarak seçildiyse ki, durum onu göstermekte biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu olayın takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildirmek isterim. TFF ‘nin basit kırmızı kart olayından sonra sözleşmesinin iptal edilmesi, zihinlerimizde soru işareti bırakmıştır. TFF ve MHK bundan sonraki süreçte hakem hatalarında ve bariz kırmızı kart hatalarından sonra bu yatırımlara gidebilecek mi? Suat Arslanboğa’yı İstanbul lobisine Kurban etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Avşar, "Süper ligde ve akabinde takımımız Malatyaspor’a yapılan hakem hatalarını defalarca izledik. Süper Lig’de özellikle Anadolu kulüplerimizi birçok maçlarında bariz hakem hatalarında neden bu denli kararlar alınmadı. Geçmiş dönemlere baktığımızda yüzlerce binlerce profesyonel müsabakalarda görev alan hataları ile saç baş yoldurtan hakemlerin halen görevde olduğunu görmekteyiz. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulunun tesiri altına alan bir kulüp başkanının tasarrufu ve baskısı neticesinde alındığını düşündüğümüz akabinde bu kararın hak ve adaletsiz olduğunu savunarak bir an önce bu hatadan dönülmesi en büyük arzumuzdur" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

Anadolu Karate Ligi'nde İstanbul'da Nefes Kesen Mücadeleler!


Van Spor

MHK Başkanı Gündoğdu'nun Görevine Devam Ettiği Açıklandı: TFF'den İstifa İddialarına Yalanlama


Van Spor

Fenerbahçe'de Yeni Dönem: Sadettin Saran Resmen Başkan


Van Spor

Futbol Dünyasını Sarsan İddia: Aydınus'tan MHK ve Hakem Kardeşler İçin Bomba Açıklamalar


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ