Sporculara iletişim becerileri eğitimi

Sporcuların iletişim eksikleri tamamlanarak, sporcuların sadece fiziksel gelişimi değil aynı zamanda psikolojik gelişiminin de desteklenmesi için İletişim Becerileri eğitimi başladı.

Van Spor 16.02.2022 14:23:37 0
Sporculara iletişim becerileri eğitimi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.02.2022 14:23

Sporcuların iletişim eksikleri tamamlanarak, sporcuların sadece fiziksel gelişimi değil aynı zamanda psikolojik gelişiminin de desteklenmesi için İletişim Becerileri eğitimi başladı.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İnönü Üniversitesi işbirliği gerçekleştirilen sporcuların mental gelişimine destek sağlayacak olan İletişim Becerileri Eğitimi seminerlerinin ikincisi düzenlendi. Müdürlüğün toplantı salonunda gerçekleşen seminer Personel Şube Müdürü Suat Arıkan tarafından verildi. Program kapsamında her iki haftada bir düzenli olarak eğitimler düzenlenecek. Eğitimler boyunca 8-18 yaş aralığındaki yaklaşık 300 sporcu ve velilerine eğitimler verilecek. Bu eğitimler, iletişim becerileri, gençlik ve iletişim, bağımlıkla mücadele, sporcuların kültürel gelişimi, çocuk psikolojisi ve sporda hijyen gibi birçok modül barındırıyor. Böylelikle sporcuların sosyal uyumu, mental gelişimi, sanat-spor ile rahatlamaları, iletişim eksikleri tamamlanarak, sporcuların sadece fiziksel gelişimi değil aynı zamanda psikolojik gelişimi de destekleniyor. Eğitim modülleri Gençlik Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan koordinatörlüğünde gerçekleşecek olup, programların yürütücülüğünü ve sporcuların bireysel gelişimini antrenörler tarafından takip edilecek. Program 8 eğitim modülünden oluşmakta olup Mayıs ayı içerisinde program kapanışı yapılarak sonlandırılacak.

Program sonunda sporculara ve ailelerine memnuniyet anketi uygulanarak çıktılar değerlendirilecek. Spor ve akademik çevrenin işbirliğinin başarıya etkisi ölçülerek sonuçlar ele alınıp Türkiye’nin gençlerinin nasıl daha iyi geleceğe hazırlanabileceği tespit edilmiş olacak.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ