Sivassporlu Douglas'a teklif yağıyor

Sivasspor'un Brezilyalı sağ beki Douglas, 'Tabii ki teklifler aldım, yalan yok ama sadece Türkiye'den değil, Japonya'dan da aldım, İtalya'dan da aldım.' dedi.

Van Spor 24.05.2019 12:19:28 0
Sivassporlu Douglas
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.05.2019 12:19

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı Douglas Pereira Dos Santos'a Türkiye'nin yanı sıra Japonya ve İtalya'dan da transfer teklifleri geliyor.

Sivasspor'un sezon başında kadrosuna kattığı ve geride kalan periyotta 3 gol atan 28 yaşındaki oyuncu, 31 maçta 2 bin 731 dakika sahada kaldı.

Douglas, kırmızı-beyazlıların eski futbolcusu Brezilyalı Robinho'nun ve önceki dönemlerde Sivasspor forması giyen Fransergio Bastos'un referanslarıyla geldiği Sivasspor'da takımının vazgeçilmezleri arasında yerini aldı.

Kırmızı-beyazlıların Barcelona'dan 1 yıllığına kiraladığı ve 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek başarılı oyuncu Douglas'ı yeni sezonda kadrosunda görmek isteyen birçok kulüp şimdiden çalışmalara başladı.

Douglas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon boyunca takım olarak çok çalıştıklarını söyledi.

Kırmızı-beyazlı ekibin takım halinde iyi bir performans gösterdiğini belirten Douglas, "Rakamsal anlamda kendimden memnunum. Yeri geldi sağ bek, yeri geldi ön tarafta oynadım. Lige genel anlamda baktığımız zaman performansımdan memnunum." dedi.

"Robinho'nun gitmesine üzüldüm"

Takım arkadaşı Brezilyalı futbolcu Robinho'nun devre arası transfer döneminde Medipol Başakşehir'e transfer olmasıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Douglas, "Robinho gittikten sonra üzüldüm çünkü çok büyük bir karakter, çok iyi bir oyuncuydu. Bize de saha içerisinde çok büyük yardımı oluyordu. Gitmesine üzülmüştüm ama bir taraftan da sevinçliydim iyi bir takıma gitti. Robinho gittiği için büyük bir kayıp yaşadık, herkes de aynı fikirdeydi. Birbirimizi seven ve sahiplenen bir takımız. Umarım Robinho ile gelecekte yine karşılaşırız." diye konuştu.

Transfer teklifleri

İsmi Galatasaray başta olmak üzere "üç büyüklerle" anılan Douglas, transfer teklifleriyle ilgili şu açıklamada bulundu:

"Sivasspor ile kontratım devam ediyor ve bir maçımız daha var. Buraya, buranın insanlarına, futbolcu arkadaşlarıma, başkanımıza ve ikinci başkanımıza çok saygı duyuyorum. O yüzden bunun hakkında konuşmak istemiyorum çünkü kontratım hala devam ediyor ve son maça kadar da buranın futbolcusuyum. Gelecek için şu an anlık yaşıyorum. Zamanı geldiğinde elbet bir şeyler olacak ama şu anda hala Sivasspor'un futbolcusuyum ve burada ligin bitmesini bekliyorum."

Douglas, birçok kulüpten telif aldığını aktararak, "Tabii ki teklifler aldım, yalan yok ama sadece Türkiye'den değil, Japonya'dan da aldım, İtalya'dan da aldım. Bunlar için konuşmayı gerçekten istemiyorum çünkü daha önce de dediğim gibi hala Sivasspor'un futbolcusuyum. Gelecek için de hiçbir zaman plan yapmadım. Lig bitecek tatilimi yapacağım, ailemle konuşacağım bir karar alacağım. Umarım her şey benim için iyi olur." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor’dan göğüs sponsoruna ziyaret


Van Spor

Finalin adı Aşkale oldu: Kupa Aşkale’nin


Van Spor

Kars 36 Spor U16 takımı şampiyon oldu, Türkiye Finalleri’ne katılacak


Van Spor

Palandöken’de FIS SBX Snowboard Dünya Kupası zirvesi


Van Spor

Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi Türkiye finallerinde


Van Spor

Erzurum Üniversiteli Gençler Spor Kulübü iki yıl üst üste şampiyon


Van Spor

Elazığspor’dan kadın taraftarlara jest


Van Spor

Snowboard Cross World Cup sona erdi


Van Spor

Erzincanlı yıldız güreşçilerden Rize’de üç şampiyonluk


Van Spor

Sekmen’den şampiyona kutlama


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 0 - Bursaspor: 1


Van Spor

Kars’ta Yeşilay Haftası’na özel satranç turnuvası yoğun ilgi gördü


Van Spor

Dev Derbide Zafer Galatasaray'ın: Beşiktaş 0-1 Mağlup Oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ