Sessiz Adımlar Spor Kulübü'nden Fındıklı'ya tesis teşekkürü

Van Spor 8.09.2017 16:55:36 0
Sessiz Adımlar Spor Kulübü
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.09.2017 16:55
Sessiz Adımlar Spor Kulübü’nün başkanı, sporcuları ve sporcu aileleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’ya sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür etti.
Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Ali Karaca, masa tenisi, voleybol, jimnastik tesislerinin özel sporculara açılmasından dolayı Fındıklı’ya teşekkürlerini sundu. Sessiz Adımlar Spor Kulübü olarak büyük başarılar elde ettiklerini belirten Karaca “sadece tesislerin antrenmanlara açılması değil, aynı zamanda il müdürlüğü bünyesinde çalışan antrenörlerinin de çalışmalara girerek bize destek olması gerçekten önemli. Kulübümüz Türkiye’de önemli başarılara imza attı, bundan sonraki süreçte de bu başarılar devam edecektir” dedi.
“Başarılar alarak dönmesi bizleri de mutlu etmiştir”
İl Müdürü Mustafa Sadi fındıklı ise yaptığı konuşmada, "Bakanlığımızın hizmet politikalarından bir tanesi de engelli vatandaşlarımıza hizmet sunmak. Bu anlamda ilimizdeki engelli spor kulüplerimize hem tesis hem de teknik personel açısından yardımcı olmak bizim görevimizdir. Bundan önce yapmış olduğumuz tahsislerin engelli spor kulüplerimize Türkiye Şampiyonalarında derece ve başarılar alarak dönmesi bizleri de mutlu etmiştir. İlimiz engelli branşlarda faaliyet gösteren kulüplerimiz elde etmiş oldukları başarılar onları motive ettiği kadar, bizleri de motive etmekte ve gururlandırmaktadır. Şeker alanına inşası devam eden tesislerimiz hizmete girdiğinde engelli branşlarda faaliyet gösteren kulüplerimiz bu günlerden daha fazla antrenman ve eğitim yapma şansına kavuşacaktır. Bu vesile ile tüm engelli sporcularımıza onların değerli velilerine, kulüp yönetimlerine ve antrenörlerine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim’’ diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ