Sergen Yalçın: "İlk 45 dakikanın şokundayız"

Alanyaspor karşılaşmasının ilk yarısının halen şokunda olduklarını belirten Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “İlk 45 dakika hiç aklımıza gelmeyecek bir ilk yarı oynadık, halen onun şokundayız” dedi.

Van Spor 2.09.2019 01:16:53 0
Sergen Yalçın: "İlk 45 dakikanın şokundayız"
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.09.2019 01:16

Alanyaspor karşılaşmasının ilk yarısının halen şokunda olduklarını belirten Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “İlk 45 dakika hiç aklımıza gelmeyecek bir ilk yarı oynadık, halen onun şokundayız” dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ”Oyuncularımız nasıl bir mantalite ile oyuna başladılar, nasıl devam ettiler. Bu kadar rahat nasıl oynadık hiç anlaşılır gibi değil, biz de anlamadık. Çok şok oldu bizim içinde bu sonuç” şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise tamamen farklı bir Yeni Malatyaspor’un olduğunu dile getiren Yalçın, “Hamleler yaptık, çaba sarf ettik çevirmek için ikinci yarıda ama maalesef kısmet olmadı. Alanyaspor’u da tebrik etmek lazım” dedi.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasını çok analiz edeceklerini kaydede Yalçın, “Özellikle yediğimiz gollerde, savunmada yaptığımız hatalar çok onları kontrol edeceğiz. Şimdi maçtan sonra da gördük pozisyonları bir lig takımı böyle goller yemez, yememeli. Çok daha sağlam olmalı, çok daha akıllı olmalı. Özellikle savunma oyuncularında bireysel hatalara engel olamıyoruz. Çalışıyoruz, anlatıyoruz ama bazı şeyleri çözmek biraz zaman istiyor" şeklinde konuştu.

İkinci yarıdaki oyundan memnun olduklarını ifade eden başarılı teknik adam, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bir takım, ilk 45 dakikayı böyle oynayıp da ikinci 45 dakikayı nasıl böyle oynayabiliyor orası da enteresan. Bu kadar önde ve güçlü oynayabiliyor. Anlayamadık, siyah ve beyaz gibi iki farklı takım vardı sahada. Sezonda böyle maçlar olacak tabii. Kazanacağız, kaybedeceğiz, sevineceğiz, üzüleceğiz bunlar normal şeyler ama oyunun ilk 45 dakikasında şok olduk. Hakem arkadaşlara gelince ceza almak istemiyorum ama ilk yarıda yediğimiz ilk golde yan hakem arkadaş hiç bir şeye karışmazken durup dururken oynanan maçta bayrak kaldırarak rakibe faul atışı attırdı rakibe. 3-4 bayrağı sürekli kaldırdı. Oyunun ikinci yarısında aynı hakem yine aleyhimize kenarda sürekli bayrak kaldırdı. Hiç bir pozisyonda bayrak kaldırmayan hakem rakibi rahatlatmak adına inanılmaz bayraklar kaldırdı. Alper Ulusoy hakkında bir şey söyleyeyim rakip takımın sarı kartı olan oyuncusu vardı Bifouma’ya faul yaptı, ikinci sarı kartla atması gerekiyordu. Tartışmasız atılması gerekirken göstermedi. Faulle alakası olmayan bizim oyuncumuza sarı kart gösterdi. Rakip oyuncuyu es geçti. Çünkü rakip oyuncunun sarı kartı vardı bana göre. Zaten 30 saniye sonra Erol hoca oyuncusu maçtan çıkardı. hakemin art niyetli olduğunu düşünüyorum. Merkez Hakem komitesine bir şey söyleyeyim, hocam böyle hakemleri maçlara vermeyiniz."

“Konsantre olmazsan, sahada güçlü olmazsan başına böyle şeyler gelir” diyen Yalçın, bunları telafi etmenin yollarını arayacaklarını da belirterek, bir haftalık milli maç arasında futbolcuları dinlendirmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

Muş’ta futbol antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor hata yapmak istemiyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un 26. hafta konuğu Osmaniyespor


Van Spor

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ