Selahattin Gürkan, Anadolu Efesli Simon ile görüştü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anadolu Efes basketbol takımının başarılı oyuncusu 44 numaralı Hırvat Krunoslav Simon ile görüşerek, Malatya’ya davet etti.

Van Spor 4.06.2021 16:27:38 0
Selahattin Gürkan, Anadolu Efesli Simon ile görüştü
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 04.06.2021 16:27

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anadolu Efes basketbol takımının başarılı oyuncusu 44 numaralı Hırvat Krunoslav Simon ile görüşerek, Malatya’ya davet etti.

Geçtiğimiz günlerde Turkish Airlines Euroleague finalinde İspanya’nın Barcelona takımını mağlup ederek şampiyon olan Anadolu Efes’in 44 forma numaralı başarılı oyuncusu Krunoslav Simon, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile cep telefonunda görüntülü görüştü. Takımında giydiği Malatya’nın plakası 44 numaralı formasından dolayı daha önceki röportajlarında kendisini ‘Malatyalı’ Simon olarak tanıdıklarını söyleyen başarılı Hırvat basketbolcu, bundan dolayı Malatya sevgisinin kendisinde olduğunu ifade etmişti.

“Hemşerimiz Simon’nu Malatya’da ağırlayacağız”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Krunoslav Simon ile görüşen Başkan Gürkan, Simon’u hemşerileriyle bir araya gelmesi için Malatya’ya davet etti. Başkan Gürkan görüşmede, “Biz Simonu Malatyalı olarak biliyoruz. 44 numaralı formasıyla sahaya çıktığında Malatyalıların hepsi heyecanla maçları izliyorlar. Ayrıca Simon’un bir sözü vardı. Şampiyon olunduğunda takımla birlikte Malatya’ya gelme sözü vardı. Biz Simon’u takım arkadaşları, antrenörleri ve yönetim kadrosuyla birlikte Malatya’da ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek istiyorum. Simon’a hemşerimiz olarak hemşerilik beratımızı da takdim etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

"Malatyalı diye hitap edilmesi beni mutlu ediyor"

Malatya’ya önümüzdeki günlerde geleceğini söyleyen Krunoslav Simon ise, “Sezondan sonra Malatya’ya gelmek istiyorum. Sezon biter bitmez bizler Malatya’da olmak istiyoruz. Şu anda Türkiye’de final serimizin maçları devam ediyor. 12 Haziran’da eğer bir sıkıntı olmazsa Malatya’da olabiliriz. Taraftarlarımızın ve bizleri takip edenlerin bana ‘Malatyalı’ diye hitap etmesi beni çok mutlu ediyor. Buda benim taraftarlarımızla bağımı kuvvetlendiriyor. Malatya’dan ayrıca birçok hediyede alıyorum. Malatyalılar da beni hemşerileri olarak görüyorlar. Bu nedenle Malatya’ya gidip Malatya’da vakit geçirmek istiyorum. En yakın zamanda bir aksilik olmazsa Malatya’da olacağım. Başkanımızın daveti ve güzel sözleri için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

ETÜ, Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Evindar, güreşte Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’a para cezası


Van Spor

Yeni Malatyaspor-Muşspor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Öğrenciler ve aileleri futbol maçı yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı


Van Spor

Varto’da tenis antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığ’ın taekwondo gururları Romanya yolcusu


Van Spor

Erzurum’da cirit heyecanı başlıyor


Van Spor

Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım desteği


Van Spor

Kars’ta buz hokeyi heyecanı


Van Spor

PFDK’dan Yeni Malatyaspor’a 112 bin TL ceza kararı


Van Spor

Malatya Voleybol, evinde fırtına gibi esti


Van Spor

Beşiktaş U17, Tunceli’de


Van Spor

TVF 2. Lig: Elazığ Belediyespor: 3 - Muş Olimpik: 0


Van Spor

Elazığ Dart Takımı Türkiye’nin zirvesinde


Van Spor

Aşkale’den Erzurum’a şampiyonluk gururu


Van Spor

Pehlivanlar Malatya’da buluşacak


Van Spor

Erzincan Belediyesi birimler arası halı saha futbol turnuvası başladı


Van Spor

Hasköy’de badminton antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Türkiye - Gürcistan maçının tribün gelirleri Gazze’ye bağışlanacak


Van Spor

Elazığspor yeni hocasıyla 2’de 2 yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ