Şampiyon atletleri kutladı

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, bu sezon yapılan Türkiye Şampiyonaları ile Salon Atletizm Şampiyonaları’nda başarılı olan atletleri kutladı.

Van Spor 29.04.2021 14:07:11 0
Şampiyon atletleri kutladı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.04.2021 14:07

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, bu sezon yapılan Türkiye Şampiyonaları ile Salon Atletizm Şampiyonaları’nda başarılı olan atletleri kutladı.

2020-2021 atletizm sezonunda gerek puanlı atletizm yarışlarında gerekse Salon Türkiye Atletizm Şampiyonası ile uluslararası yarışlarda derece yapan Erzurumlu milli atletler Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti.

Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan ile Antrenör Yavuz Bayramında katıldığı ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, atletizmde şehrin adeta gurur kaynakları olan genç sporcular Mevlüt Aras, Yusuf İslam Acar ile Dilek Koçak’ı tebrik ederek başarılarını kutladı.

Taşkesenligil,”Bu sezon atletlerimiz yorucu ve yoğun bir sezon geçirdiler. Balkan şampiyonasının yanı sıra uluslararası arenada ve yurt içindeki müsabakalarda oldukça başarılı olarak bizleri gururlandırdılar. İl Temsilcimiz Fesih Doğan nezdinde antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

İl Müdürü Taşkesenligil, ziyarette şampiyon atletlere çeşitli hediyeler vererek kendilerini ödüllendirdi.

Erzurum Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Kış sezonunda yapılan yarışların yanı sıra Salon yarışları ile sezon boyunca Ulusal ve Uluslararası başarılara imza atıp bunu ayrıca birde Türkiye Rekoru ile taçlandıran sporcularımızı makamında ağırlayıp ödüllendiren Erzurum Gençlik ve spor İl müdürümüz Fuat Taşkesenligil’e tüm Erzurum Atletizm ailesi olarak teşekkür ederiz. Sağolsun Müdürümüzün bize sağladığı imkanlar sayesinde bu sezon atletizmde önemli başarılara imza attık” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ