Real Madrid'in 2018 İçin Yıldız Planı

Bu sezon La Liga’da şampiyonluk yarışının uzağında kalan fakat buna rağmen UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam eden Real Madrid gelecek sezonun planlamasını şimdiden yaptı. İşte eflatun beyazlıların listesindeki isimler…

Spor 1.04.2018 00:08:12 0
Real Madrid
Tarih: 01.01.0001 00:00

 

Bu sezon La Liga’da şampiyonluk yarışının uzağında kalan fakat buna rağmen UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam eden Real Madrid gelecek sezonun planlamasını şimdiden yaptı. İşte eflatun beyazlıların listesindeki isimler…

Real Madrid önümüzdeki transfer döneminde ses getirecek yıldız oyuncuları şimdiden gözüne kestirmiş durumda. As gazetesinin haberine göre bu sezon şampiyonlar liginde yoluna devam eden İspanyol devi transfer döneminde kadrosunda önemli değişiklikler yapacak. Takımda bu sezon daha çok şans bulması beklenen Achraf Hakimi, Marcos Llorente, Jesus Valejo, Dani Ceballos ve Borja Mayoral gibi isimlerle yollar ayrılacak.

İspanyol ekibiyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen gelecek sezon yapılanmasında yeri garanti olmayan teknik patron Zinedine Zidane transfer komitesine görüşlerini aktardı. Yapılan görüşmede bir sağ bek, defansın ortasına ve orta sahaya birer oyuncu ve bir santrafor transferi ön plana çıkıyor.

Los Galacticos’un transferde önceliği sağbek ve orta saha bölgesi olacak. Bu bölgede geçtiğimiz sezon takımdan ayrılan Dani ve Pepe’nin boşluğunu dolduramayan Real Madrid’in transfer listesinde ilk sıralarda yer alan oyuncuysa Real Sociedad takımında oynayan ve 40 milyon avro serbest kalma bedeli olan Alvaro Odriozola olarak dikkat çekiyor.

Orta saha bölgesi için geçtiğimiz sezon Alaves formasıyla La Liga’da olağandışı bir performans sergileyen Marcos Llorente Madrid ekibinde beklentileri bir türlü karşılayamadı. Bu bölgeye takviye yapmak isteyen eflatun beyazlıların öncelikleri Borussia Dortmundlu Weigl, Livepoollu Emrecan ve Zenit takımından Leonardo Parades.

Real Madrid takımının forvet mevkiindeki önceliği ise Bayern Münihli Robert Lewandowski. Daha önce takımının 100 milyon avronun altında bir rakama satmak istemediğini belirttiği Polonyalı golcünün menajeri Pini Zahavi ile anlaşma sağlanmış durumda.

Şayet bu transfer gerçekleşmezse bu bölge için alternatifler Leipzig forması giyen Timo Werner ve Tottenhamlı Harry Kane olarak göze çarpıyor.

Hücum bölgesinde kanat oyuncularından Gareth Bale’den bir türlü beklediği verimi alamayan eflatun beyazlılar Galli yıldızın olası ayrılığında bu bölge için bu sezon Liverpool formasıyla harikalar yaratan Muhammed Salah’ı düşünüyor.

Real Madrid ile adı sıkça transfer dedikodularına karışan Eden Hazard ve Neymar opsiyonlarını bir kenarda tutan eflatun beyazlılarda özellikle Brezilyalı yıldız Neymar’ın transferi yüksek maliyeti nedeniyle oldukça zor gözüküyor. La Liga’da gelişen en son haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları ve  siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem