(Özel Haber) Sadık Çiftpınar: 'Benden memnun olunduğu sürece Malatya'nın emrindeyim'

Van Spor 8.06.2017 13:13:05 0
(Özel Haber) Sadık Çiftpınar:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.06.2017 13:13
Süper Lig’in ynei ekibi Evkur Yeni Malayaspor’un yeni sezonda da kadrosunda düşündüğü savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, "Benden memnun olunduğu sürece Malatya’nın emrindeyim" dedi.
Geçen sezon takımın Süper Lig’e yükselmesinde sergilediği performansla büyük katkı sunan genç oyuncu, elde edilen başarı ve yeni sezon hedefleriyle ilgili İHA’ya açıklamalarda bulundu.
Evkur Yeni Malatyaspor ile ikinci kez lige yükselme sevinci yaşadığını kaydeden Sadık, “Futbolcu olarak gözümü açtığım yer Malatya. Burada 2 kez lige yükselme sevinci yaşadım. Allah’a şükürler olsun bu sevinci yaşattığı için. Geçen sezon takım olarak gücümüz ölçüsünde başarılı bir performans sergileyerek Süper Lig’e yükseldik. Tüm takım arkadaşlarımın bir kez daha ayaklarına sağlık. İnanın tatile çıktık ama hala mutluluktan ayaklarım yere basmıyor” dedi.

“Bugün buralarda isem bunu Malatya’ya borçluyum”
Yeni sezonla ilgili de konuşan Sadık, “Orada geçirdiğim sürede bana inanılmaz sahip çıkıldı. Bugün buralarda isem bunu Malatya’ya borçluyum. O yüzden bu şehrin bende her zaman ayrı bir yeri olacaktır. Yeni sezonla ilgili şu kadarını söyleyeyim, benden memnun olunduğu sürece Malatya’nın emrindeyim. Beni tanıyan bilir, hiçbir zaman politik olmadım, neysem o oldum. İnşallah Süper Lig Malatya şehrine güzellikler getirir ve orada kalıcı olur. Çünkü her şeyi ile Malatya Süper Lig’e layık bir kent” ifadelerini kullandı.

“Çalışmayı seviyorum ve hırslı bir yapım var”
Başarılı futbolcu, kişisel hedefleriyle ilgili de konuşarak, “İnsan her geçen an yeni şeyler öğreniyor. Ben de geçen sezondan çok şey öğrendim. İnşallah yeni sezonda bambaşka bir Sadık izleyecek herkes. Çalışmayı seviyorum ve hırslı bir yapım var. Allah da nasip ederse performansımın üzerine daha da koymak için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ