Orak: “Kupa sıralaması için iyi bir yerde olmak istiyoruz”

Kadınlar Basketbol Süper Ligi Ekiplerinden B. Elazığ İl Özel İdare, Ligin 10. Haftasında Botaş’a Konuk Olacak.

Van Spor 19.12.2019 11:57:32 0
Orak: “Kupa sıralaması için iyi bir yerde olmak istiyoruz”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.12.2019 11:57

Kupa sıralaması için iyi bir yerde olmak istediklerini aktaran Elazığ’ın Basketbol Süper Lig ekibi B.Elazığ İl Özel İdare’nin Başantrenörü Olcay Orak, bir seri yakalamak istediklerini söyledi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden B. Elazığ İl Özel İdare, ligin 10. haftasında BOTAŞ’a konuk olacak. Çalışmalarını kendi tesislerinde Başantrenör Olcay Orak refakatinde devam ettiren Elazığ ekibinde hedef deplasman şanssızlığını kırmak. Üst üste Galatasaray, Beşiktaş ve Hatay Büyükşehir Belediye deplasmanlarından eli boş dönen bordo-beyazlılar, BOTAŞ karşısında galibiyet hedefliyor.

Çift antrenmanla çalışmalara başladıklarını ifade eden Başantrenör Olcay Orak, “Cuma gününe kadar burada antrenmanlarımızı yapacağız ve cumartesi maç oynayacağız. Herhangi bir sakatlığımız yok. İyi bir hafta sonu geçirdik ve Ormanspor’u çok iyi bir basketbolla yendik. Kazanabilecek güçteyiz. BOTAŞ’ta çok değerli oyuncular var. Her ne kadar iki yabancı oyuncusu takımı terk etse de İsveç Milli Takımı’nın iki numarasını aldılar. A Milli takımımızın forvetleri var kadrolarında. Maçın öneminin farkındayız. Orman maçından sonra bu maçı da kazanıp bir seri yakalamak istiyoruz. Önümüzdeki hafta içinde de Çukurova Basketbol maçımız var. Bir seriyle 4 Ocak’a kadar Fenerbahçe maçına hazır olmak istiyoruz” dedi.

“Beşiktaş maçı bizim hatamızdı”

Deplasman maçlarında bir şanssızlık yaşadıklarını dile getiren Orak, “Hatay maçını nasıl kaybettiğimizi herkes biliyor. Galatasaray maçında şanssızlıklarımız oldu. Beşiktaş maçı bizim hatamızdı. Bu deplasmanında kötü oynayacağımızı düşünmüyorum. Zor bir deplasman ama BOTAŞ’ı yenebilecek güçteyiz. Kupa sıralaması için iyi bir yerde olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Orak son olarak Ankara’da yaşayan sporseverleri maça beklediklerini kaydetti.

Şahin: “Antrenörlerimizi bizi çok destekliyor”

Geçen hafta Ormanspor’u yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden takımın oyun kurucusu Miray Şahin, “Motivasyonumuz yüksek maça iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Müdafaa öncelikli çalışıyoruz ve galibiyet umuyoruz. Hepimiz buraya gelip bireysel olarak da çalışıyoruz. Antrenörlerimiz bizi çok destekliyorlar. Performansımız bu yüzden artıyor. Biz bir aradayız hep düşeni kaldırıyoruz, iyi olanı destekliyoruz. Hem saha içinde, hem de kenardan destek vermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş: “Çok iyi bir performans yakaladık”

Çok formda olduklarını aktaran Manolya Kurtulmuş ise, “Ekstra bir sakatlığımız olmazsa her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum. Takım arkadaşlarımla iyi bir performans yakaladık. Umarım böyle devam ederiz ve ligin ilk yarısını bitiririz. İç sahada seyircimiz büyük destek. Deplasmanda da umuyorum ki forma gireriz” açıklamasını yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ