Onlardan Kazanma Arzusu İstiyorum

Kayserispor teknik patronu Marius Sumudica düzenlediği basın toplantısında özellikle ligin son haftalarında takımının sergilediği performanstan memnun olmadığını dile getirdi.

Spor 1.04.2018 00:01:37 0
Onlardan Kazanma Arzusu İstiyorum
Tarih: 01.01.0001 00:00

 

Kayserispor teknik patronu Marius Sumudica düzenlediği basın toplantısında özellikle ligin son haftalarında takımının sergilediği performanstan memnun olmadığını dile getirdi.

Süper Lig’e verilen milli arada oyuncularına 4 günlük izin veren Rumen teknik adam kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile ligde oynayacakları maçın hazırlıklarına başladıklarını aktaran Sumudica ligin ikinci yarısında takımının ortaya koyduğu grafiği beğenmediğini dile getirdi. Ligde oynadıkları karşılaşmalarda oyun standardı tutturamadıklarını belirten teknik adam “Ligin ilk yarısındaki mücadeleci ruhumuzu özledim. Galatasaray maçının ikinci yarısındaki mücadelemizi görmek istiyorum” dedi.

Takımda birçok önemli ismin sakatlığı olduğunu belirten Rumen teknik adam Konyaspor maçı öncesi birçok oyuncusunun antrenman eksiği olmasına rağmen zorunluluktan oynatmak zorunda kaldığını belirterek Konya karşısında sakatlanan Sapunaru ve Lung’un Fenerbahçe karşısında oynayamayacaklarını söyledi.

Fenerbahçe karşısına kalede 20 yaşında genç bir isimle çıkacaklarına ve bu durumun genç kalecileri için kendini ispat etmesi için iyi bir şans olduğunu vurgulayan Sumudica ligin geriye kalan bölümünde takım olarak daha fazla çalışmaları gerektiğini söyledi.

Saha kenarında kendisinin her şeyini ortaya koyduğunu ve oyuncularından da saha içinde aynı davranışı beklediğini belirten Sumudica “26 hafta sonunda ligde 41 puanımız var. Fakat son haftalarda oyuncularımdan beklediğim arzuyu göremedim. Şayet ligde kalan maçlarda daha fazla puan kazanıp sezon sonu Avrupa kupalarına gitmek istemiyorlarsa kalan maçlarda altyapı takımlarında yer alan oyuncularımı görevlendirebilirim. Onlardan terlerinin son damlasına kadar mücadele etmelerini istiyorum” yorumunda bulundu.

Futbolda hataya yer olmadığını ve sahada her şeyini ortaya koymayan bir takımın hedeflerine ulaşmasının son derece zor olduğunu belirten Rumen teknik adam kalan 8 maçta alabildikleri kadar puan alıp ligi kendileri için en üst sırada tamamlamak istediklerini belirtti. Futbol dünyasındaki en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları gibi  üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem