Ömer Akyürek: “24Erzincanspor film festivali şehrimize hayırlı olsun”

24Erzincanspor’da yapılan kongrenin ardından eleştiride bulunan Ömer Akyürek, “24Erzincanspor film festivali şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Van Spor 1.07.2021 09:18:09 0
Ömer Akyürek: “24Erzincanspor film festivali şehrimize hayırlı olsun”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.07.2021 09:18

24Erzincanspor’da yapılan kongrenin ardından eleştiride bulunan Ömer Akyürek, “24Erzincanspor film festivali şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Akyürek, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Erzincan’ımızın marka değeri, yüreğimizin derinliklerine taht kurmuş Erzincan sporumuz herkesin olduğu kadar ve fazlası benimde sevdamdır. 32 yıldan beri sporun içinde aktif olarak futbol hakemliği, gözlemcilik ve hakem camiasının en üst noktasında yöneticilik, Erzincan sporda basın sözcülüğü ve çeşitli dönemlerde yöneticilik yapmış ve bedelini ödemiş, şans eseri buralarda bulunmuş birisi değilim. Son 3 yıldan beride yönetim kurulu altyapı sorumlusu olarak başarılara imza atmış bu şehrin evladıyım. 20 yıldan beri takımımızın hasret kaldığı altyapı (U17 ve U19) takımlarımızı Oktay Külünk, altyapı hocalarımızla birlikte Antalya Elit Ligine taşıyan. Altyapıdan 4 sporcu kardeşimizi profesyonelliğe taşıyan. U18 Milli Takıma sporcu yetiştiren bir ekiple çalışan bizlerin başarısını kendine mal eden anlayışı esefle kınamamak elde değil. Önceki dönem kulüp başkanı olan ve asla aday olmayacağını genel kurul karar toplantısında açıklayan basında kahve köşelerinde ve deniz sahilinde herkese söyleyen kişinin basın açıklaması ile “Kimse aday olmadığı için tekrar aday oldum” söylemleri talihsiz ve manidar bir açıklamadır.

Erzincan’ımızın cesaretli, nezih, sporu bilen, parası olan, şans eseri başarı kazanmamış, kişilikli şahsiyetli o kadar evladı var ki. Bunları küçümsemek hiç kimsenin haddi ve hakkı değildir. Sonradan seçimsiz parmakla başkan olan futbolu nokta kadar bilen, tribün kabadayılığı yapmayan, sözünün eri olanlar uzun vadede muteberdir. 24 Haziran 2021 tarihine ertelenen (Neden ertelendi?) ve yapılan genel kurulda aday olduğumu tüm kamuoyunun, kendisinin ve ilgililerin bilmesine rağmen bu açıklaması şahsımı ve aday olacak şahısları derinden üzmüştür. Kelimeler tek başına insanı kırmaz. İnsanı yaralayan kelimelerin arkasına saklanan yalanlardır. 24 Erzincan spor film festivali şehrimize hayırlı olsun”
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ