Okullararası futsal turnuvası sona erdi

Muş’un Malazgirt ilçesinde Okullararası Yıldızlar Futsal salon futbolu müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonucunda Şehit Muhammet Fatih Safitürk Ortaokulu birinci oldu.Malazgirt Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe.

Van Spor 27.04.2019 08:37:56 0
Okullararası futsal turnuvası sona erdi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.04.2019 08:37

Muş’un Malazgirt ilçesinde Okullararası Yıldızlar Futsal salon futbolu müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonucunda Şehit Muhammet Fatih Safitürk Ortaokulu birinci oldu.

Malazgirt Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğünün 2019 yılı faaliyet programında yer alan, yıldızlar futsal ilçe birinciliği müsabakaları sona erdi. Müsabakalar 15-26 Nisan tarihleri arasında Malazgirt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda yapıldı. Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları Kültür Müdürü ve Şehit Muhammet Fatih Safitürk Ortaokulu Okul Aile Başkanı Sevil Yaman Acaroğlu verdi. Turnuvaya katılan tüm öğrencileri ve emeği geçen öğretmenleri kutlayan Acaroğlu, "Turnuvayı düzenleyen Malazgirt Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkililerine çok teşekkür ediyorum. 15-26 Nisan tarihleri arasında başlayan ve çok heyecanlı karşılaşmalarla süren futsal müsabakaları centilmence bitti. Öncelikle desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamımız Emre Yalçın’a, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eder, kupa ve madalya kazanan okullara başarılarının devamını dilerim" dedi.

Okullar Arası Yıldızlar Futsal müsabakalarında 1. Şehit Muhammet Fatih Safitürk Ortaokulu, 2. Fatih Ortaokulu ve 3. 1071 Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (1071 YİBO) oldu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ