Muzaffer Bilazer: "Taylan Antalyalı her zaman bu kulüpte anılacak çok değerli bir futbolcu"

Bb Erzurumspor'lu Osman Çelik

Van Spor 5.09.2019 15:07:04 0
Muzaffer Bilazer: "Taylan Antalyalı her zaman bu kulüpte anılacak çok değerli bir futbolcu"
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.09.2019 15:07

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, Galatasaray’a transfer olan Taylan Antalyalı’nın çok değerli bir futbolcu olduğunu söyledi. Bilazer ayrıca hedeflerinin ligi şampiyon olarak bitirmek olduğunu ifade etti.

BB Erzurumspor, TFF. 1 Lig’in 4. haftasında deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak. Bu maç hazırlıklarını Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde tesislerinde sürdüren mavi-beyazlılar, çalışmalarını taktik ağırlıklı sürdürüyor. Antrenmanda futbolcuların hırslı olması teknik heyeti sevindirirken antrenmana sakatlığı devam eden Emrah Başsan, Rashad Muhammed ve milli takımlarda yer alan Pote, Sunu, Sehic ve Abdulcebrail Akbulut katılmadı.

Muzaffer Bilazer: "Kolay bir süreç yaşamadık"

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Muzaffer Bilazer, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Erzurumspor son 5 sezondur sürekli lig değişirdi. Bu yüzden hep transferler yapıldı. Bizler geçen yıldan kalan takımın yüzde 60’ını bu takımda tutmak istedik. Netlik durumu belli olmayan futbolcularla sıkıntı yaşadık. Kolay bir süreç yaşamadık. Bunları bilmemize rağmen bazı şeylerin önüne geçemedik. Hedeflerimiz için doğru transferler yaptık. Hedefimiz şampiyonluk. Transfer süreci bittiği için artık her şey biraz daha net. Bu sezonu takımımız adına hayırlı olmasını istiyoruz. Bu zorluklara rağmen en azından başlangıç adına skor almak istiyorduk. Sorunlarla birlikte skor alsak daha iyi olurdu. Sezona nasıl başladığımız değil de nasıl bitirdiğimiz daha önemli. Takımımız zamanla ritmi yakalayacak ve şampiyonluk adına elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

"Taylan’a Galatasaray kariyerinde başarılar diliyorum"

Bilazer, Galatasaray’a transfer olan Taylan Antalyalı’ya bundan sonraki kariyerinde başarılar dilediğini ifade ederek, "Transfer sezonun son günü 3 futbolcu daha transfer ettik. Ama çok değerli bir oyuncumuz olan Taylan Antalyalı’yı kaybettik. Transferin bitimine 2-3 saat kala netlik yoktu. Taylan çok karakterli bir futbolcu. Geçtiğimiz sezon takımımıza çok katkı sağladı. Her zaman bu kulüpte anılacak çok değerli bir futbolcu. Ama haliyle Taylan’ı isteyen kulüpler bu ülkenin çok değerli kulüpleriydi. Bir takım duygusal yaklaşımlar farklı olabilir. Taylan, BB Erzurumspor’u seviyordu ama kolay değil isteyen takım Galatasaray bu ligin en başarılı kulüplerinden birisi. Oraya gitmek istemesinden daha anlamlı bir durum yok. Bundan sonrada Taylan’a Galatasaray kariyerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Osman Çelik: "Erzurumspor’un büyük camia olduğu için tercih ettim"

Takımın yeni transferlerinden Osman Çelik ise, sezona istedikleri gibi başlamadıklarını söyleyerek, "Daha sonra reaksiyon göstererek Boluspor maçında 10 kişi olmamıza rağmen galibiyet aldık. Takımımızda çok değerli futbolcular var transfer sezonuna teklif aldılar o yüzden kafa karışıklıkları vardı. Şimdi transfer dönemi bitti. İnşallah bu 3 haftalık periyottan farklı olarak iyi bir yere geleceğiz. Ben kaybetmeyi hiçbir zaman sevmeyen futbolcuyum. Kendi performansımın üzere koymak istiyorum. Erzurumspor’un büyük camia olduğunu bildiğim için diğer transfer teklifleri kabul etmeyerek burayı tercih ettim. Buraya geldikten sonra ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bir kez daha gördüm" dedi.

BB Erzurumspor Keçiörengücü maçı hazırlıklarını yarın yapacağı sabah antrenmanı ile sürdürecek.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ