Milli karateci Kardeşler İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazandı

Erzurum Çelebispor Kulübü’nün milli karatecilerinden Volkan Kardeşler, Gaziantep’te yapılan İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

Van Spor 14.01.2022 11:40:23 0
Milli karateci Kardeşler İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazandı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.01.2022 11:40

Erzurum Çelebispor Kulübü’nün milli karatecilerinden Volkan Kardeşler, Gaziantep’te yapılan İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

Erzurum Çelebispor’un milli gururlarından Volkan Kardeşler, karatede Türkiye şampiyonu olarak altın madalya koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Milli karateci Gaziantep de yapılan İşitme Engelliler Türkiye Karate Şampiyonasında tatamiye çıkan Çelebispor sporcusu Volkan Kardeşler, Türkiye şampiyonu oldu. Milli takımı temsilen Olimpiyat ve dünya dereceleri bulunan Kardeşler, Türkiye şampiyonu altın madalya koleksiyonuna Gaziantep’te Türkiye şampiyonu olarak bir yenisini daha ekledi.

Antrenör R. Enes Kaya nezaretinde Gaziantep’te tatamiye çıkan Volkan Kardeşler, hocasını mahcup etmedi. Kaya’nın taktiklerini harfiyen uygulayan Volkan, rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Milli karateci Volkan Kardeşler’i ve antrenörü R. Enes Kaya’yı tebrik eden Çelebispor Kulüp Başkanı Ahmet Çelebi, “Gaziantep’te yapılan İşitme Engelliler Türkiye Karate Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan ilimiz milli sporcusu Volkan Kardeşler’i kutlar bu sezon yapılacak uluslararası müsabakalarda üstün başarılar dilerim” dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de, işitme engelliler de karate adına Erzurum ve Türkiye’nin marka sporcularından biri olan Çelebisporlu Volkan Kardeşler’i Türkiye şampiyonluğundan ötürü kutladı. Öztürk, “Volkan Kardeşler, yine büyük bir başarıya imza atarak bizleri gururlandırmıştır. Sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ