Milli güreşçi Kerem Kamal minderde 'olimpiyat vizesi' için ter dökecek

Milli güreşçi Kerem Kamal, 2021'deki Tokyo Olimpiyatları'na 'vize' alabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Van Spor 23.07.2020 12:46:23 0
Milli güreşçi Kerem Kamal minderde
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.07.2020 12:46

BOLU (AA) - Gençlerde 3 dünya şampiyonluğu ve büyüklerde Avrupa ikinciliği bulunan Kerem Kamal, olimpiyatlarda da madalya almak istiyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında normalleşme sürecine girilmesiyle Güreş Milli Takımı ile Bolu Aladağ'da kampa giren Kerem Kamal, günde çift antrenman yaparak güç depoluyor.

Kondisyon ve kuvvet çalışması yapan Kerem Kamal, antrenmanlarını aksatmayarak salgın sonrası düzenlenecek organizasyonlara hazırlanıyor.

"Basamak basamak yukarı doğru çıkacağım"

Kerem Kamal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandığını hatırlatarak, "Geçen sene üçüncü olmuştum. Bu sene de ikinci oldum. İnşallah basamak basamak yukarı doğru çıkacağım. En iyisi olana kadar çalışmaya devam edeceğim." diye konuştu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalara verilen 3 aylık arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını anlatan Kerem Kamal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Karantina sürecinde her gün antrenmanımı yapmaya gayret gösterdim. Antrenmansız gün geçirmemeye çalıştım. Hocalarımızın bana verdiği programları yaptım. Karantina sürecini daha çok eksik olan yönlerimi güçlendirmek için değerlendirdim. Şimdi milli takım kamplarımız başladı. Olimpiyatlara vize almak için hazırlanıyoruz. İnşallah vize alıp ülkemizi olimpiyatlarda temsil etmek de nasip olur."

"Olimpiyat her sporcunun hayalidir"

Kerem Kamal, olimpiyatların kendisi için farklı platform olduğuna işaret ederek, "Dünya arenalarına çıktığımdan beri olimpiyat benim için her zaman çok farklı bir duygu oldu. Olimpiyat her sporcunun hayalidir. İnşallah olimpiyat vizesini alıp hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Orada da madalya alıp hem ülkemi hem de kendimi ve ailemi gururlandırmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Uzun süredir güreşemediklerini dile getiren Kerem Kamal, "Minderden yaklaşık 4 aydır uzağız. Bu sürede hiç güreş yapmadık. Çok özledik. Bu sürecin bir an önce bitmesini ve eski antrenman sistemimize dönmek istiyoruz. İnşallah bu süreci tüm sporcuların ve ağabeylerimizin sağlıklı bir şekilde bitirmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ