Malatyaspor Derneği’nden, Milli Takım’a destek

Geçtiğimiz günlerde yeniden kuruluşunu gerçekleştiren Malatyaspor Taraftarlar Derneği, A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın Malatya’da oynadığı maçta tribünlerde yerini aldı. 2019 CEV Avrupa Altın Ligi’nde Malatya’da Slovakya ile kar

Spor 8.06.2019 18:41:00 0
Malatyaspor Derneği’nden, Milli Takım’a destek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçtiğimiz günlerde yeniden kuruluşunu gerçekleştiren Malatyaspor Taraftarlar Derneği, A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın Malatya’da oynadığı maçta tribünlerde yerini aldı.

2019 CEV Avrupa Altın Ligi’nde Malatya’da Slovakya ile karşılaşan A Milli Erkek Voleybol Takımı’nı desteklemek için tribünlerde yerini alan Malatyaspor Taraftarlar Derneği, karşılaşma boyunca ay-yıldızlılar lehine tezahüratlarda bulundu.

Derneği basın sözcüsü Av. Ömer Şengün, Malatya’da ilk kez bir milli maçın oynanmasından dolayı taraftarlar olarak mutlu olduklarını söyleyerek, bu organizasyonda emeği geçenleri kutladı. Karşılaşmayı net bir skorla kazandıkları için de sevinçli olduklarını belirten Şengün, “Milletçe bu galibiyet ve coşkuya en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde bizleri sevindiren Türkiye Voleybol Erkekler Milli Takımı’nı kutluyorum” dedi.

Dernek olarak ilk organizasyonlarını bu milli maçta yaptıklarını da dile getiren Şengün, “Malatyalı olan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı kutluyoruz. Malatya’yı unutmayıp bu güzel organizasyonla bizleri onura ettikleri için kendisini Malatyaspor Derneği olarak kutluyoruz, başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem