Malatya karması ‘Geleceğin Yıldızları’ seçmelerine katıldı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından 13-16 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılan “Geleceğin Yıldızları” seçmelerine Malatya karması da katıldı.2007 doğumlu sporcuları kapsayan ve 50 il karmasının katıldığı seçm

Spor 18.04.2019 14:45:23 0
Malatya karması ‘Geleceğin Yıldızları’ seçmelerine katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından 13-16 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılan “Geleceğin Yıldızları” seçmelerine Malatya karması da katıldı.

2007 doğumlu sporcuları kapsayan ve 50 il karmasının katıldığı seçmeleri çeşitli kulüplerin scout ekipleri ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri izledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TÜFAD Malatya Şubesi Başkanı Nihat Bayındır, “Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından 13-16 Nisan tarihlerinde Antalya ilimizde yapılan Geleceğin Yıldızları seçmelerine bizde Malatya karması olarak katıldık. 2007 doğumlu sporcularımızı kapsayan ve 50 il karmasının katıldığı seçmeleri burada çeşitli kulüplerin scout ekipleri ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri de izledi. Bu organizasyonun 6.sını gerçekleştirmiş olduk. Hocalığımızı Murat Duran yaptı. Burada oyuncular 4 gün boyunca izlendiler ve çeşitli değerlendirmelere tabi tutuldular” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem